Tilt: Zakelijk Coördinator

Tilt in Tilburg zoekt een Zakelijk Coördinator voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenTilt is een literair productiehuis dat literatuur volop in de schijnwerpers zet in Noord-Brabant. In onze activiteiten staan schrijfresidenties en de producties die daaruit voortkomen centraal. Ook organiseren we activiteiten voor publiek. Zo geven we auteurs en verhalen een podium. We werken intensief samen met makers, uitgeverijen, podia, festivals, bedrijven en culturele en maatschappelijke organisaties. We werken met nieuw en gevestigd literair talent in de regio.

Wij zoeken per 1 januari 2022 een

Zakelijk Coördinator

16 uur per week

Tilt zoekt een ervaren zakelijk coördinator met een groot hart voor de letteren. Je bent bekend met de grotere fondsen en financiers op het gebied van cultuur in Nederland en hebt oog voor nieuwe mogelijkheden op het gebied van fondsenwerving. Begrotingen maken, de financiële administratie voeren, HR en IT zijn een kolfje naar jouw hand. Je bent sparringpartner voor onze projectleiders, bewaakt de werkprocessen en verbetert deze waar mogelijk. Je bent het aanspreekpunt voor het bestuur, werkt nauw samen met de twee senior projectleiders en stuurt een marketingcommunicatiemedewerker aan. Samen met het team en het bestuur leid je Tilt verder de toekomst in.

Tilt biedt een functie voor 16 uur per week, per 1 januari 2022, in een bevlogen team, op een mooi kantoor in De Nieuwe Vorst in Tilburg. Gedeeltelijk thuiswerken en flexibele werktijden behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.