Theaterschool Utrecht: Bestuurslid

Theaterschool Utrecht in Utrecht zoekt een Bestuurslid | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 15-12-2021Bij Theaterschool Utrecht komt iedereen samen die aan de slag wil met theater: kinderen, jongeren en volwassenen. We willen een plek zijn waar ieder zich kan laten zien en zich veilig voelt. Wat bieden we? Denk aan cursussen acteren, theatersport, kleinkunst/cabaret, stand up-comedy, producties en voor jongeren het talentontwikkelingstraject met o.a. de Vooropleiding. En nog meer, zie onze website. Onze hoofdlocatie is op het Domplein, maar we zitten ook op andere plekken in de stad. We groeien en gaan ons verder ontwikkelen. Met jouw bijdrage?

Het bestuur wil uitbreiden met een bestuurslid met kennis van theater. Het bestuur bestaat nu uit vier leden met verschillende achtergronden. Het bestuur vergadert 5 à 6 keer per jaar en is tussentijds beschikbaar als klankbord voor de directie (zakelijk leider en artistiek leider). Deze functie is onbetaald.

Bestuurslid

met hart voor theater

Wat we vragen
Je hebt kennis van theater, hebt een relevant netwerk, een frisse blik en wil graag je kennis delen. Je weet wat er speelt en wordt gevraagd in Utrecht op het gebied van theater en amateurkunsteducatie. Je denkt out of the box. Je inspireert vooral de artistiek leider, bent sparringpartner over het artistiek beleid en stelt dit samen met de overige bestuursleden vast. Je kan je eigen netwerk inzetten en vergroten. Nog geen bestuurlijke ervaring? Geen probleem. We bieden je graag de kans om die op te doen en staan open voor wat jij meebrengt.

Wat we bieden
Je krijgt de kans om mee te denken en vorm te geven aan Theaterschool Utrecht. We zijn in 2019 opgericht en volop in verandering. Onze hoofdlocatie is Domplein 4, waar veel kansen en nieuwe mogelijkheden zijn. We werken daar samen met Danscentrum Utrecht (DCU), De Utrechtse Muziekschool (DUMS) en DOMunder. Een geweldige uitdaging!

Heb je vragen?
Via Paul Adriaanse (voorzitter) of Sofie Bienert (secretaris): bestuur@theaterschoolutrecht.nl.

Enthousiast?
Reageer vóór 15 december 2021 via bestuur@theaterschoolutrecht.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.