Theatergezelschap Vis à Vis: Marketing (project)manager

Voorstelling ROBOT

Theatergezelschap Vis à Vis in Almere zoekt een Marketing(project)manager voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 30-12-2021Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Sinds twaalf jaar is het gezelschap gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen MARE en ROBOT gespeeld. Jaarlijks ontvangt het gezelschap gemiddeld 30.000 bezoekers.

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 500 toeschouwers zijn overdekt. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de zomer van 2021 speelde Vis à Vis de voorstelling WILD, waar we met een coronaproof opstelling zoveel mogelijk mensen probeerden te ontvangen.

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Marketing(project)manager

32-40 uur per week (4 à 5 dagen) tot en met juni 2022, met eventueel mogelijkheid tot verlenging.

De marketing(project)manager:

 • Is een organisatietalent, spin in het web, met kennis van marketing
 • Stuurt de marketingactiviteiten op de vloer aan
 • Stuurt de marketingmedewerker aan
 • Wordt aangestuurd door hoofd commerciële zaken met betrekking tot strategie
 • Houdt de uitvoerende marketingactiviteiten in de gaten
 • Werkt zelfstandig aan (deel)projecten op marketinggebied
 • Plant, coördineert en evalueert de publiciteit en marketingactiviteiten
 • Houdt de algehele communicatielijnen in de gaten
 • Is snel thuis in systemen zoals kaartverkoop en website.

Bij activiteiten zoals de seizoensopening het ontvangen van pers of andere marketingwerkzaamheden, vindt het werk af en toe ook plaats op avonden of in de weekenden.

Je hebt

 • Een zelfstandige, initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling;
 • Gevoel voor werken met systemen;
 • Minimaal 2 jaar zelfstandige marketingervaring;
 • Een opleiding op hbo-niveau;
 • Oog voor tekst en beeld;
 • Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring met marketing;
 • Affiniteit met de theatersector.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die vanuit het kantoor van Vis à Vis in Almere werkt. Deels thuiswerken is mogelijk.

Je past goed binnen onze organisatie als je waarde hecht aan: teamspirit, zelfstandigheid, oog voor detail en open communicatie.

Vis à Vis is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Wij bieden
Een functie binnen een gezellig team, waar hard wordt gewerkt en veel wordt geleerd. Een hele bijzondere werkplek met veel ruimte voor ontwikkeling. Salaris en voorwaarden volgens cao Toneel en Dans. Reiskostenvergoeding à € 0,19 per kilometer.

Reactie
Je kunt je sollicitatiebrief met cv per direct mailen naar: klaartje.wierbos@visavis.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.