Submarine: Budget Controller

Submarine in Amsterdam zoekt een Budget Controller voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 03-12-2021Bij Submarine bedenken en produceren we animatie-, documentaire- en live-action-films en -series en interactieve producties. Niet alleen voor KRONCRV en AVROTROS maar ook voor buitenlandse omroepen als ZDF, ARTE en Channel 4, en voor streamers als Amazon Prime en Netflix. Onze productiestudio is gevestigd in hartje Amsterdam maar dankzij ons uitgebreide internationale netwerk is de hele wereld onze arena.

Onze getalenteerde en gerenommeerde filmmakers verkennen de grenzen van het bewegende beeld. Daarom gaan de producties van Submarine vaak in première op de grote internationale filmfestivals en winnen we belangrijke prijzen, waaronder de Prix Europa, NHK Japan Prize, Peabody Award, SXSW

Ben jij de Budget Controller die onze topfilms en documentaires ook financieel kan waarmaken?

Budget Controller

32-40 uur per week

Je ondersteunt niet alleen onze Line Producers met de financial control van productiebudgetten maar je hebt echt ownership over een of meerdere business units en budgetten. Natuurlijk regel je de administratieve werkzaamheden rond inkoop/verkoop en btw van een productie-BV, maar je stuurt vooral actief op budgetten binnen de vaak strakke financiële kaders die door onze financiers worden gesteld.

Kortom, een uitdagende job in een uitdagend werkveld.

Wie ben jij?
Je bent vooral een proactieve meedenker. Je bent goed met cijfers en weet anderen mee te krijgen met dat wat voor jou van belang is. Deadlines maken jou daarbij niet nerveus. Je denkt in vaste processen maar ook in mogelijkheden. Je komt met rapportages nog voordat erom wordt gevraagd. Je zoekt altijd naar een oplossing en komt met nét die andere invalshoek die een budget weer wat elastischer maakt.
Natuurlijk heb je hbo-/wo-niveau en ervaring met Exact (Online) een pre.

Het is ook een pre als je eerder in de film- of creatieve industrie hebt gewerkt, maar geen vereiste.

Wat bieden wij?

  • Vrijheid, maar ook structuur. Deze baan is de perfecte positie om als financial verder in de filmwereld te groeien.
  • Afwisseling en uitdaging, binnen een productie is geen dag hetzelfde.
  • Een marktconform salaris.

Ons aanbod
Een uiterst afwisselende baan van 32 tot 40 uur waarin je werkt met jonge, professionele creatievelingen in het creatieve hart van Amsterdam. Submarine huist in een monumentaal pand, Lab111, waarin ook een restaurant en bioscoopzalen gevestigd zijn. Wij zijn een organisatie waarin we variatie aan mensen omarmen. Bij vergelijkbare geschiktheid geven we voorrang aan mensen die onze organisatie nog gevarieerder maken.

Heb je interesse? Mail je cv met motivatie voor 4 december 2021 naar Jeanine Blaauw, via jobs@submarine.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats eind week 49.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.