STRP: Online Producent

STRP in Eindhoven zoekt een Online Producent voor gemiddeld 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 10-12-2021STRP wil met het publiek, kunstenaars, ontwerpers, media-makers en denkers een open dialoog opzetten over de relatie tussen de mens, experimentele technologie, de samenleving en de toekomst. Naast fysieke evenementen organiseert STRP regelmatig online activiteiten.

Om de technische uitvoering van deze online activiteiten te verzorgen, is STRP op zoek naar een

Online Producent

gemiddeld 8 uur per week

Taakomschrijving
De online producent zal bij STRP onder andere verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding en realisatie van livestreams, het faciliteren van een online dialoog, het klaarzetten van de presentaties van de sprekers en kunstenaars en het contact met kunstenaars en sprekers over hun (experimentele) bijdrage aan het online gedeelte van STRP Festival 2022.

Profiel
De online producent beschikt over de technische kennis, skills en ervaring om online activiteiten te verzorgen. Kennis van tools als Unity, Zoom, Teams, Keynote, PowerPoint en Twitch/Vimeo is noodzakelijk. Daarnaast is de producent stressbestendig, met een sterk probleemoplossend vermogen, en goed in projectmanagement en de communicatie met programmakers en gasten.

Tijdsinvestering
De tijdsinvestering is gemiddeld 8 uur per week met uitbreiding van aantal uren in aanloop en tijdens STRP Festival (6 tot en met 10 april 2022). Het gaat om een functie als freelancer.

Vergoeding
De vergoeding is conform de werkzaamheden.

Sollicitatie
Geïnteresseerd? Stuur uiterlijk op 10 december een mail naar vacatures@strp.nl met je CV en motivatie.

Meer info
Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Suna Karaca (Head of Operations) via suna@strp.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.