Scala Centrum voor de Kunsten: Docent Piano-Keyboard

Scala Centrum voor de Kunsten in Meppel zoekt een Docent Piano-Keyboard voor circa 5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenScala Centrum voor de Kunsten is het centrum voor lessen Muziek, Dans, Theater, Beeldend & Urban Arts in ZW Drenthe en de Kop van Overijssel. Scala vakdocenten geven culturele lessen in het onderwijs PO en VO en geven les aan kinderen, jongeren en volwassen in de vrije tijd.

Wij zoeken met spoed voor de afdeling vrije tijd een

Docent Piano-Keyboard

circa 5 uur per week

Een allround piano-keyboard docent die in het bezit in van een rijbewijs en auto want het werkgebied van Scala is groot. De leerlingen krijgen les in de gemeenten Hoogeveen, De Wolden, Meppel, Westerveld en Steenwijkerland. De huidige vacature is vooral in de plaatsen Hoogeveen, Meppel en Steenwijk.

Scala is op zoek naar een vakdocent die als zzp’er kan declareren, enthousiast is en gedreven is om zijn of haar passie op leerlingen over te brengen. Belangrijk is dat je een teamplayer bent en het leuk vindt om ook samen met andere docenten te werken en evenementen op te zetten.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.