Raad voor Cultuur: Management ondersteuner

De Raad voor Cultuur in Den Haag zoekt een Managementondersteuner voor 28 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 07-12-2021De Raad voor Cultuur is het wettelijk adviesorgaan van regering en parlement over het kunst-, ontwerp-, erfgoed- en mediabeleid. Hij adviseert zowel over algemeen beleid en regelgeving, als over concrete beslissingen, zoals subsidiebeschikkingen. De raad is onafhankelijk en brengt gevraagd en ongevraagd adviezen uit. De raad werkt projectmatig. Adviezen en andere publicaties van de raad worden in de regel voorbereid door projectcommissies, die voor de duur van een adviestraject in het leven worden geroepen.

De raad is een netwerkorganisatie. In de raad hebben acht leden zitting. Daarnaast is er een pool van circa 160 adviseurs verbonden aan de raad, uit alle windrichtingen van het cultuur- en mediaveld, die betrokken kunnen worden bij een advies. De raad en commissies worden ondersteund door het bureau: een team van circa 15 inhoudsdeskundigen, een secretariaat, facilitair medewerker, financieel medewerker, jurist, ICT-adviseur en communicatieadviseurs. Als managementondersteuner maak je deel uit van het team.

De Raad voor Cultuur zoekt:

Managementondersteuner

28 tot 32 uur per week

Werkzaamheden
De Raad voor Cultuur zoekt een managementondersteuner voor de voorzitter van de Raad voor Cultuur. De vacature is tijdelijk in verband met een zwangerschapsverlof. Je bent primair verantwoordelijk voor secretariële werkzaamheden voor de voorzitter van de Raad voor Cultuur. Je maakt afspraken, plant vergaderingen in, meldt bezoekers aan, ontvangt bezoekers bij de Raad, beantwoordt de telefoon, behandelt in- en uitgaande post en werkt vanuit de mailbox van het secretariaat. Samen met de secretaresse van de directeur en het bureau van de raad ben je betrokken bij de opleiding van de leerling-managementondersteuner. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat het secretariaat op rolletjes loopt.

Functie-eisen
Je beschikt over een mbo werk-denkniveau, bij voorkeur verkregen door een secretariële opleiding. Daarnaast heb je enige jaren kennis en ervaring in een vergelijkbare positie. Je hebt uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket. Je vindt het fijn zelfstandig een klus te klaren, maar je kunt ook goed in teamverband werken. Je bent flexibel, dienstverlenend, zorgvuldig en accuraat. Je kunt goed plannen en organiseren; ingewikkeld agendabeheer is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Bovenal breng je een flinke dosis enthousiasme mee. Hart voor en ervaring met de culturele sector is een pre.

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een tijdelijke aanstelling in verband met een zwangerschapsverlof voor 28 tot 32 uur per week voor de periode van 1 februari 2022 tot 1 augustus 2022. Je wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, ingeschaald in schaal 7 (€ 2.422,62 – € 3.157,60). Standplaats is Den Haag.

Bijzonderheden
De raad streeft ernaar de diversiteit in het personeelsbestand verder te vergroten. Belangstellenden met een migratieachtergrond worden daarom uitdrukkelijk verzocht te solliciteren.

Sollicitatie
Uw interesse voor deze functie kunt u kenbaar maken door uw curriculum vitae, voorzien van een korte toelichting (PDF- of Word-bestand), tot 8 december 2021 in te sturen via de onderstaande sollicitatiebutton. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 13 december 2021.

Contactpersonen
Voor informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met Egidio Memeo, directiesecretaris (06-42026618).

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.