Percussion Friends: Productieassistent

Percussion Friends in Weert zoekt een Productieassistent voor een wisselend aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-11-2021Een universele taal, waar iedereen ter wereld moeiteloos aan kan beginnen. Dit eenvoudige beginsel ligt ten grondslag aan de visie van Percussion Friends. Het is veelzeggend dat vrijwel iedere cultuur een eigen instrumentarium en stijl voor slagwerk heeft ontwikkeld. Sinds 2005 verkennen we deze inclusieve, muzikale wereld door onderwijs. We verstaan de kunst om de potentie van elk individu in te schatten en hebben een uitgesproken concept voor talentontwikkeling ontwikkeld. Door de persoonlijke benadering blijft speelplezier de basis, terwijl onze aanpak levensvaardigheden laat groeien die ook buiten het muziek maken van blijvende waarde zijn. Met het Mallet Collective brengen we onze muzikaliteit en expertise internationaal tot klinken. We stimuleren en coachen hedendaagse componisten, en ondersteunen uitvoeringen door andere partijen zodat de uitbreiding van het repertoire levend blijft. We dagen instrumentenbouwers succesvol uit om over hun grenzen heen te gaan en nieuwe mogelijkheden te leveren.

Wij zoeken per 1 januari 2022 een

Productieassistent

op projectbasis

Als productieassistent help je bij de productie en uitvoering van de verschillende projecten van Percussion Friends. Je bent ter plaatste inzetbaar voor alles wat er nodig is om het evenement goed te laten verlopen. Je werkt nauw samen met en zult aangestuurd worden door de vaste producent van Percussion Friends. Het takenpakket zal verschillen per evenement, maar kan onder andere bestaan uit:

 • Publieksontvangst, kaartcontrole en placering uitvoeren;
 • Praktische voorbereidingen voor evenementen uitvoeren;
 • Openen en afsluiten van locaties;
 • Het ondersteunen van de musici en producent van Percussion Friends waar nodig.

Jij bent:

 • Iemand die stressbestending is en houdt van samenwerken met creatievelingen;
 • Iemand die praktisch en handig is en de handen uit de mouwen wil steken om projecten zo goed mogelijk te laten verlopen;
 • Iemand die een gastvrije uitstraling heeft en interactie met publiek niet uit de weg gaat;
 • Iemand die flexibel is en inzetbaar wil zijn op projectbasis.

Jij hebt:

 • Een relevante opleiding afgerond in dit werkgebied;
 • Relevante ervaring als productieassistent of -medewerker in de podiumkunsten;
 • Een rijbewijs en beschikking tot een auto.

Overige, non-essentiële competenties:

 • Ervaring met instrumentenvervoer;
 • Affiniteit met het schieten van beeldmateriaal;
 • Het begrijpen van de Limburgse taal;
 • Je woont in of op bereisbare afstand van Limburg.

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende functie waarin samenwerking met en ondersteuning van een fijn, creatief en open team centraal staat;
 • Een positie als freelancer die flexibel inzetbaar is tot en met december 2022;
 • Zicht op uitbreiding en verlenging van de opdracht;
 • Een vergoeding conform de richtlijnen van Kunstenbond en de Fair Practice Code.

Interesse?
Hebben wij je interesse geprikkeld? E-mail dan een cv en motivatiebrief naar percussionfriends@gmail.com voor 30 november 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met zakelijk leider Evelien Müller via het eerdergenoemde mailadres of door te bellen naar 06 39 88 94 91.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.