Percussion Friends: Producent

Percussion Friends in Weert zoekt een Producent voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-11-2021Een universele taal, waar iedereen ter wereld moeiteloos aan kan beginnen. Dit eenvoudige beginsel ligt ten grondslag aan de visie van Percussion Friends. Het is veelzeggend dat vrijwel iedere cultuur een eigen instrumentarium en stijl voor slagwerk heeft ontwikkeld. Sinds 2005 verkennen we deze inclusieve, muzikale wereld door onderwijs. We verstaan de kunst om de potentie van elk individu in te schatten en hebben een uitgesproken concept voor talentontwikkeling ontwikkeld. Door de persoonlijke benadering blijft speelplezier de basis, terwijl onze aanpak levensvaardigheden laat groeien die ook buiten het muziek maken van blijvende waarde zijn. Met het Mallet Collective brengen we onze muzikaliteit en expertise internationaal tot klinken. We stimuleren en coachen hedendaagse componisten, en ondersteunen uitvoeringen door andere partijen zodat de uitbreiding van het repertoire levend blijft. We dagen instrumentenbouwers succesvol uit om over hun grenzen heen te gaan en nieuwe mogelijkheden te leveren.

Wij zoeken voor in ons vaste team per 1 januari 2022 een

Producent

8 uur per week

Wat ga je doen?
Als producent ben je verantwoordelijk voor de organisatie en praktische uitvoering van allerhande projecten van Percussion Friends. Je werkt daarin nauw samen met het artistieke team, die verantwoordelijk is voor de creatieve en artistieke inhoud van de projecten. Daarnaast houd je contact met de zakelijk leider over de beschikbare budgetten. Ten slotte werk je samen met een productieassistent, die incidenteel ingezet zal worden om de uitvoering van projecten ter plaatste te ondersteunen.

Je denkt mee, vertaalt inhoudelijke en creatieve wensen naar haalbare acties en zorgt voor de faciliteiten die nodig zijn voor de totstandkoming van verschillende projecten van Percussion Friends. Je bewaakt de gewenste kwaliteit en zorgt dat die binnen de beschikbare tijd en het afgesproken budget geleverd wordt. In deze functie werk je constant aan meerdere projecten die verschillen in omvang en tijdsbestek. Verder ga je:

 • De praktische uitvoering van projecten regelen;
 • De logistieke kant van producties voorbereiden en bespreken in het wekelijkse teamoverleg;
 • Selecteren van benodigde middelen en leveranciers;
 • Logistieke coördinatie van de Percussion Friends projecten.

Jij bent:

 • Iemand die samenwerking en verbinding zoekt;
 • Iemand die proactief en ondernemend is en werkt;
 • Iemand die flexibel is: werkzaamheden vinden ook buiten kantooruren en tijdens schoolvakanties plaats;
 • Iemand die zich verbonden voelt aan de missie van Percussion Friends.

Jij hebt:

 • Een relevante opleiding afgerond in dit werkgebied;
 • Relevante ervaring met soortgelijke productieprocessen en projectmanagement;
 • Een sterk organisatorisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden;
 • Een professionele taakopvatting en werkwijze: je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen tussen diverse werkzaamheden.

Pluspunten:

 • Kennis van (klassiek) slagwerk;
 • Het begrijpen van de Limburgse taal;
 • Je woont in of op bereisbare afstand van Limburg (thuiswerken is echter de standaard).

Wat we bieden:

 • Een zelfstandige en uitdagende functie in een fijn, creatief en open team dat zich midden in een culturele omgeving bevindt;
 • Een positie als freelancer voor gemiddeld 8 uur per week tot en met december 2022;
 • Zicht op uitbreiding en verlenging van de opdracht;
 • Een vergoeding conform de richtlijnen van Kunstenbond en de Fair Practice Code.

Interesse?
Hebben wij je interesse geprikkeld? E-mail dan een cv en motivatiebrief naar percussionfriends@gmail.com voor 3o november 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met zakelijk leider Evelien Müller via het eerdergenoemde mailadres of door te bellen naar 06 39 88 94 91.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.