Parktheater & Pand P: Host

Parktheater & Pand P in Eindhoven zoekt een Host voor 3 tot 5 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenHet Parktheater is dé plek in Eindhoven voor het bijwonen van een musical, theater, dansshow, cabaret, we hebben het allemaal in huis. Pand P is een klein theater voor onder andere toneel, dans, comedy en muziek met een gezellig café en restaurant. Als host zal jij het gezicht zijn van beide theaters en zal je de bezoekers een onvergetelijke ervaring verzorgen.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons publiek en artiesten ontvangen en begeleiden.

Host

3 tot 5 uur per week

Wat vragen wij?

 • Ervaring is niet vereist. Affiniteit met kunst, cultuur, evenementen en/of vrijetijd is wel belangrijk. Evenals enthousiasme en zorgzaamheid;
 • Jij zal ervoor zorgen dat het publiek zich welkom voelt en voldoende informatie krijgt, je controleert de toegangsbewijzen ende QR-code, je opent de zaaldeuren bij voorstellingen en bemant de garderobe;
 • Tevens ben je voor de artiesten hun vraagbaak en heb je een behulpzame instelling;
 • Na afloop van de voorstelling controleer je de zaal op achtergebleven spullen en servies;
 • De minimumleeftijd is 16 jaar oud;
 • Je bent minimaal twee keer in de maand beschikbaar.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Voor zowel het Parktheater als Pand P is dit een nieuw initiatief en zullen veel procedures gezamenlijk ontwikkeld moeten worden. Daarom zoeken we flexibele vrijwilligers die open staan voor nieuwe ontwikkelingen;
 • Je krijgt 10×2 vrijkaarten voor het Parktheater, toegang tot de voorverkoop en de last minute regeling;
 • We voorzien je van een T-Shirt/Polo, een jaarlijks vrijwilligersfeest (die je zelf mag organiseren als je wilt), een kerstborrel/pakket en maandelijkse bijeenkomst. Daarnaast vinden we het belangrijk alle vrijwilligers te betrekken bij de organisatie waar we ons extra voor inzetten, dusdanig dat jij niet alleen onderdeel bent maar je ook onderdeel voelt, dit doen we bijvoorbeeld door de klankbordgroep en de feestcommissie;
 • Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen waar je zou willen en jezelf ook in te zetten op andere vrijwillige functies;
 • Je kunt ervoor kiezen mee rondleidingen te geven door het theater aan verschillende groepen wanneer deze geboekt worden, een extra steentje bij te dragen aan (maatschappelijke) projecten waar we extra aandacht geven aan de bezoeker of onderdeel uit te maken van ons regelmatige project ‘De Lange Tafel’ waarbij we bezoekers die niet alleen willen gaan gezelschap houden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.