Oerol: Traffic Manager

Oerol in Midsland (Terschelling) zoekt een Traffic Manager voor 20-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 12-12-2021Oerol Festival is een van de grootste locatietheaterfestivals van Europa in juni op Terschelling. Het tiendaagse Festival, met 55.000 bezoekers, bestaat al meer dan 40 jaar en blijft zichzelf voortdurend vernieuwen. Het hoofdkantoor van Oerol staat op Terschelling.

Wij zoeken voor de afdeling Marketing en Communicatie per 1 februari 2022 een

Traffic Manager

20 uur oplopend tot fulltime

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productie van alle communicatiemiddelen, zowel fysiek als online.

Het programma van Oerol is groot, en het is elk jaar weer een enorme puzzel om alle informatie over het programma te verzamelen en te communiceren naar het publiek. Als trafficmanager schakel jij met alle partijen over de benodigde informatie en zorg je dat alle middelen op tijd geproduceerd worden. Denk hierbij aan het Programma Magazine, de fietskaart, posters, flyers, advertenties, het programma op de website, et cetera. Je bewaakt de deadlines en budgetten, schakelt met alle partijen over de benodigde informatie en zet de productie uit bij onder andere vormgevers en schrijvers.

Wie ben jij?

  • Een ster in overzicht houden in een chaotische omgeving die tien dingen tegelijk kan doen en daarbij het hoofd koel houdt. Dus: aantoonbaar stressbestendig.
  • Je bent ordelijk, zorgvuldig en georganiseerd en kunt goed prioriteiten stellen.
  • Je hebt affiniteit met cultuur, in welke vorm dan ook.
  • Je vindt het leuk om spin in het web te zijn en met veel partijen contact te onderhouden.
  • Een taalpurist die spelfouten eruit pikt.
  • Iemand die mensen weet te enthousiasmeren en tegelijk streng kan zijn wanneer dat nodig is.
  • Je hebt ervaring in een producerende rol.
  • Je hebt een proactieve en enthousiaste instelling en een teamplayer-mentaliteit.

Goed om te weten:
De werkzaamheden beginnen in februari met gemiddeld 2,5 dag per week, dit loopt op naar 4 dagen per week in maart en fulltime van april tot en met juni, met verschillende pieken voorafgaand en tijdens het Festival. Je werkt het grootste gedeelte van de tijd op Terschelling, waar wij een tijdelijke woonruimte voor je organiseren (indien nodig).

Oerol streeft ernaar een zo inclusief mogelijke organisatie te zijn. Om ons team uit te breiden in haar diversiteit, nodigen we mensen met een biculturele of andere achtergrond extra uit om te solliciteren naar deze functie.

Solliciteren?
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan en vertel ons wie je bent, waarom je solliciteert en overtuig ons. Stuur je sollicitatie uiterlijk zondag 12 december naar sollicitatie@oerol.nl met in het onderwerp ‘sollicitatie Traffic manager’. Indien we je selecteren voeren we graag op donderdag 16 december een gesprek met je in Amsterdam, Leeuwarden of op Terschelling. Heb je vragen over deze vacature? Mail naar Hester@Oerol.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.