Nationale Opera & Ballet: Receptiemedewerker

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Receptiemedewerker voor 8-30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 12-12-2021Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Wil jij hieraan bijdragen?

Nationale Opera & Ballet is op zoek naar een:

Receptiemedewerker

8-30 uur per week

Over de functie
Als receptiemedewerker ben je het visitekaartje van NO&B. In deze functie hou je je bezig met het gastvrij ontvangen en faciliteren van medewerkers en gasten.

Je werkzaamheden zijn onder andere:

 • Toegangscontrole Artiesteningang & Backstage;
 • Ontvangst, registratie en afhandeling goederen en poststukken;
 • Uitgifte en beheer van sleutels, toegangspassen, parkeerplekken;
 • Verwerken van storingsmeldingen;
 • Bediening van brandmeldinstallatie & coördineren en communicatie in geval van calamiteiten;
 • Inzetbaar als onderdeel van de bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV);
 • Je werkt in een onregelmatig dienstverband met zowel ochtend- middag- als avonddiensten.

Over jou:
Je beschikt over een opleiding op minimaal mbo-4- of havo-niveau en bent bereid tot het volgen van een cursus Bedrijfshulpverlening inclusief EHBO. Je hebt daarnaast een flexibele en dienstverlenende instelling en bent stressbestendig. Je hebt ervaring in het gebruik van diverse geautomatiseerde systemen en je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Lijkt het je een uitdaging om een ondersteunende rol te spelen binnen deze bijzondere artistieke en internationale omgeving? Vind je het leuk om ook in de avonden en weekenden te werken? En heb je affiniteit met opera en ballet of ben je nieuwsgierig naar deze kunstvormen? We moedigen je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen.

Wat wij bieden

 • Een tijdelijk contract voor in elk geval een periode van zes maanden met intentie tot verlenging;
 • Je wordt gemiddeld 76 uur per maand flexibel ingezet;
 • Het uurloon is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maar minimaal € 15,33 bruto per uur. Dit bedrag is inclusief een onregelmatigheidstoeslag van 16%;
 • Verloning gaat via Tentoo payroll, waar je kunt kiezen voor uitbetaling per week of maand;
 • 8% vakantiegeld;
 • 35 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer voor 12 december via onderstaande solliciteerbutton. De eerste gesprekken vinden plaats in week 50.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar James de Vries, via j.devries@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Susan van der Meulen, adviseur HR via s.vdmeulen@operaballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.