Na de Oorlog: Accountmanager

Na de Oorlog in Den Haag zoekt een Accountmanager voor 12 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 31-12-2021Na de Oorlog leidt naoorlogse gastsprekers op om hun familieverhaal over WO2 te vertellen op scholen en openbare instellingen in Nederland. Onze gastsprekers worden opgeleid met een coach, die samen met hen het verhaal ontwikkelt in vorm, beeld en tekst. Hierbij leggen wij in het nagesprek altijd een link naar de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Wegens het overweldigende aantal aanvragen naar gastlessen zoeken wij per 10 januari 2022 uitbreiding van ons team accountmanagers.

Accountmanager

12 uur per week

Wat ga je doen?
Als accountmanager heb je een tiental gastsprekers onder jouw hoede, waarvoor jij zorgt dat alle aanvragen voor gastlessen worden behandeld. Daarbij ben jij intermediair tussen gastspreker en aanvrager en zorg jij dat het organisatorisch en administratief wordt afgehandeld. Je staat op goede voet met jouw gastsprekers en de taal van het onderwijs is jou niet vreemd.

Wij zoeken een accountmanager die

  • Organisatorische en administratieve kwaliteiten heeft;
  • Affiniteit met WO2 / Holocaust;
  • Affiniteit met onderwijs;
  • Stressbestendig;
  • Overtuigingskracht;
  • Digitaal vaardig (Microsoft office).

Wat krijg je er voor terug?
Jij wordt ingebed in een warme organisatie van rond de 55 bevlogen vrijwilligers, gastsprekers en medewerkers. Er is veel contact onderling en we organiseren regelmatig gezamenlijke activiteiten. Het werk verricht je vanuit huis. Wij geven een maximale vrijwilligersvergoeding.

Voor informatie kun je bellen/mailen naar 085 2500281/06 39762378 / info@nadeoorlog.nl. Solliciteren kan per mail met cv voor 31 december 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.