Muzelinck, Centrum voor de kunsten: Vakdocent Muziek

Muzelinck, Centrum voor de kunsten in Oss zoekt een Vakdocent Muziek voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-12-2021Actieve kunst- en cultuurbeleving verbindt en verrijkt. Het zorgt voor verwondering, interactie en ontwikkeling van het inlevingsvermogen. De afgelopen jaren heeft Muzelinck zich ontwikkeld tot een maatschappelijk gedreven culturele organisatie binnen de gemeenten Oss en Bernheze. De kern bestaat uit de stimulering van cultuur en het leggen van verbindingen tussen cultuur en andere domeinen. Hiermee wordt een brug gebouwd tussen cultuur en sport, tussen cultuur en zorg, tussen cultuur en onderwijs en tussen beoefenaars en aanbieders.

Muzelinck, Centrum voor de kunsten zoekt per direct een

Vakdocent Muziek

nader te bepalen aantal uur

Binnen onze programmalijn KunstLeren willen we ons netwerk van muziekdocenten vergroten. Op die manier kunnen we invulling blijven geven aan de vraag naar vakdocenten muziek in het onderwijs. Als vakdocent Muziek geef je namens Muzelinck muziekles aan kinderen in het primair onderwijs, onder schooltijd en/of naschools. De lessen zijn gedurende een schooljaar of projectmatig.

Je houdt rekening met de doelstellingen en visie van de school waar je werkzaam bent. Je bent als vakdocent voor de school het eerste aanspreekpunt. De muzieklessen sluiten aan bij lesmethodes als bijvoorbeeld IPC en Blink.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen binnen een naschoolse
muziekles alle ruimte krijgen om te experimenteren, ontdekken, leren en zijn/haar talenten te ontdekken.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een hbo-conservatoriumopleiding docent muziek afgerond of je zit in de afrondende fase.
  • Door middel van werk en/of stage heb je ervaring met het lesgeven aan leerlingen in de basisschoolleeftijd.
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel, je bent spontaan, enthousiast en betrouwbaar.
  • Je woont in de omgeving van Oss/Bernheze of op een redelijke afstand.
  • Je bent in het bezit van een VOG of je bent bereid om deze aan te vragen.
  • Je bent zelfstandig ondernemer, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt over een btw-nummer.

Wat bieden wij?

  • Je wordt opgenomen in ons netwerk van kunstdocenten.
  • Je werkt voor een organisatie die werkt met Code Cultural Governance, Fair Practice Code en Code Diversiteit & Inclusie.
  • Het uurtarief is marktconform en in overleg.

Reageren?
Schriftelijke reacties (inclusief motivatie en curriculum vitae) richten aan Inge Elbers, e-mail: inge.elbers@muzelinck.nl.

Door te reageren op de vacature, ga je akkoord met het verwerken van jouw gegevens. Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Reageren is mogelijk tot uiterlijk 1 december 2021. Op donderdag 9 december 2021 vinden de sollicitatiegesprekken plaats bij Muzelinck in Oss.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.