Kinderopvang 2Samen: Creatief Talent Kinderopvang

Kinderopvang 2Samen in Den Haag, Naaldwijk, Monster zoekt een Creatief Talent Kinderopvang voor 10-34 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenJe gaat aan het werk bij de grootste kinderopvangorganisatie in Den Haag en omstreken. Met circa 900 collega’s verzorgen we de opvang van ruim 7000 kinderen op 65 locaties. Onze buitenschoolse opvanglocaties zijn open als scholen dicht zijn. En is daarom goed te combineren met andere dingen die je doet. Bijvoorbeeld als je ’s ochtends wilt werken in je atelier, als je ’s avonds muziekles geeft of als je één of twee dagen per week nodig hebt voor je eigen projecten. Met de zekerheid van een vast inkomen bij 2Samen!

Voor onze buitenschoolse opvang zijn wij op zoek naar een

Creatief Talent Kinderopvang

10-34 uur per week

Dansen, zingen, schilderen, muziek maken, graffiti spuiten, vloggen of toneelspelen… bij 2Samen is alles mogelijk. Welk creatief talent ook bij jou past, bij onze buitenschoolse opvang in Den Haag, Monster en Naaldwijk kun jij het kwijt!
Als je creatief bent ingesteld, dan weet je daar natuurlijk op al onze locaties wel iets van te maken. Maar we helpen je graag. Zo hebben we verschillende locaties met mooie ateliers en hebben we podia, muziekinstrumenten, en nog veel meer.

Geen vaste uren of nog student?
We hebben ook altijd mensen nodig die kunnen invallen, die in vakanties willen werken of die op basis van bijvoorbeeld hun schoolrooster een paar dagen per week aan de slag kunnen. Ook als je een relevantie studie doet en overgaat van je 2e naar je 3e leerjaar (50% studiepunten behaald), mag je in de kinderopvang werken. Lijkt dat je wat? Neem dan vooral contact met ons op!

Nog even praktisch…

  • Jij investeert in ons. Daarom investeren wij in jou. Bij 2Samen kijken we naar jouw talenten en kun je jezelf verder ontwikkelen via onze ontwikkelacademie.
  • Je ontvangt een salaris tussen de € 2.139,- en € 3.221,- (op fulltime basis, afhankelijk van opleiding, ervaring en taken).
  • Ook jouw eigen kinderen zijn belangrijk. Daarom krijg je korting op de opvang bij 2Samen en heb je voorrang op een plekje voor jouw kind.
  • Op de fiets naar je werk? Dan is ons fietsplan vast iets voor jou!
  • Sowieso zijn je reiskosten goed geregeld!
  • We denken ook alvast aan later. Daarom hebben we een prima pensioenregeling.
  • En voor die tijd kun je gebruikmaken van onze collectieve ziektekostenverzekering.
  • Passen we helemaal bij elkaar? Dan is er natuurlijk uitzicht op een vast contract.

Contact
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er mogelijk is bij 2Samen? Kijk op 2samen.nl/talent. Of neem vrijblijvend contact met ons op via de mail (werving@2samen.nl) of app/telefoon (06 407 791 64). Wij checken ook graag voor jou of je diploma voldoet. En heb je ervaring met het werken met kinderen, maar geen gepast diploma? Ook dan zijn er misschien mogelijkheden. We horen graag van je!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.