Kasteel de Haar: Shopmanager

Kasteel de Haar in Haarzuilens zoekt een Shopmanager voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 03-12-2021Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de herten of om te trouwen, je waant je in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren. De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen van Nijevelt en waar de familie nog steeds graag verblijft.

Om thuis nog even na te genieten van Kasteel de Haar, beschikt het kasteel over een prachtige souvenirwinkel, waar onze bezoekers leuke kasteel items, luxe artikelen zoals tassen en schrijfwaren en kinderartikelen kunnen kopen. Het assortiment en de uitstraling van de winkel kunnen nog beter aansluiten bij de beleving van het kasteel. Help jij ons ervoor te zorgen dat onze bezoekers de optimale winkelervaring krijgen? Wij zijn op zoek naar een ervaren

Shopmanager

8 uur per week, werkdagen/werktijden in overleg

De shopmanager bij Kasteel de Haar zal zich bezig houden met het samenstellen van het assortiment op basis van het marketing- en strategisch plan en trendontwikkeling, verzorgt de inkoop, het verkoopbeleid, voorraadbeheer, de analyse van de omzetcijfers en het aansturen, coachen en enthousiasmeren van de groep vrijwilligers die in de souvenirwinkel werken.

De functie is te combineren met een functie elders als Shopmanager, aangezien de werkdagen en werktijden flexibel zijn in te delen. Je valt onder de afdeling Marketing & Programmering, 2,5 fte.

Wat vragen wij van de kandidaat:

  • Een afgeronde HBO opleiding, zoals Small Business & Retail Management of een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting detailhandel;
  • meer dan 10 jaar ervaring in de detailhandel, waarvan de laatste 5 jaar als shopmanager in de non-food sector;
  • je hebt een commerciële instelling, houdt ervan om dingen te verkopen en weet ook hoe je onze bezoekers het beste kan bedienen;
  • je bent in staat om zelf goede cijfermatige analyses te maken;
  • je werkt gestructureerd, bent geordend en goed in het bewaren van overzicht;
  • je bent gastvrij en vind het leuk om anderen te helpen;
  • je kunt andere mensen goed motiveren en coachen.

Kasteel de Haar biedt:
Een zelfstandige, uitdagende functie waarbij je echt het verschil kunt maken. Je werkt in een informeel team op een zeer bijzondere locatie. Het salaris bedraagt tussen de € 520,- en € 600,- bruto bij 8 uur per week. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren.

Wij komen graag in contact met jou! Aarzel niet en mail je motivatiebrief met CV voor 3 december 2021 naar hrm@kasteeldehaar.nl.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je graag naar www.kasteeldehaar.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Cindy van der Schoot, via c.vanderschoot@kasteeldehaar.nl of via 030-6778515.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.