Into The Great Wide Open: Stagiair(e) Technische Productie en Logistiek

Into The Great Wide Open in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Technische Productie en Logistiek voor 8 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 10-12-2021Into The Great Wide Open organiseert de festivals Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer. Muziek en kunst staan daarbij centraal, maar het is vooral de context die deze festivals eigen maakt. Midden in de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende programmering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om ervan te kunnen genieten.

Na een onzekere periode werken we vol goede moed naar twee festivals toe: Here Comes The Summer in mei en Into The Great Wide Open begin september. Naast de voorbereidingen voor deze twee evenementen op gebied van kaartverkoop, social media, nieuwsbrieven en andere vormen van communicatie naar ons publiek, organiseren we veel andere projecten door het jaar heen: podcasts, makerskampen, tijdschriften en andere manieren om verhalen van artiesten, kunstenaars en makers die betrokken zijn bij het festival aan ons publiek en nieuwe doelgroepen te vertellen.

Into The Great Wide Open is op zoek naar een

Stagiair(e) Technische Productie en Logistiek

8 tot 40 uur per week vanaf maart / april tot en met september 2022

Tijdens jouw stage ben je lid van team productie en help je met organiseren van alle activiteiten die ondernomen worden. Eén dag per week (op woensdagen) komen we samen op kantoor in Amsterdam, maar dat bouwt op naarmate de festivals dichterbij komen. Tijdens de twee festivals ben je aanwezig op het eiland en werk je samen met het team op locatie.

Er wordt een stagevergoeding toegekend van € 150,- per maand.

Taken

 • Ondersteunen technisch producent.
 • Contact leggen en onderhouden met leveranciers, offertes opvragen.
 • Het bijwerken van alle productie aanvragen in een productie-sheet.
 • Materiaallijsten maken, spullen inventariseren en beheren.
 • Meedraaien met de technische productie tijdens Here Comes The Summer.
 • Ondersteunen bij het plannen van de logistiek van materiaal van Utrecht naar Vlieland en terug.
 • Onderhouden van kantoor en opslag.

We zoeken hiervoor een kandidaat die

 • Een relevante studie volgt.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent.
 • Goed zelfstandig kan werken.
 • Flexibel is.
 • Assertief is.
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).
 • Affiniteit heeft met de Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer programmering.

ITGWO ambieert een diverse samenstelling van team en activiteiten. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan iemand die de hoeveelheid perspectieven binnen onze organisatie vergroot.

Per stage is er een vaste stagebegeleider die je begeleidt in je leerproces binnen je stage. We kijken aan het begin van je stage welke leerdoelen je hebt, en zullen deze tussentijds bespreken en aan het einde van je stage evalueren. Ook is het mogelijk om een onderzoek binnen de organisatie of binnen het festival te doen tijdens je stage.

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 10 december 2021 naar noortje@intothegreatwideopen.nl en je hoort voor de kerst of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in de tweede week van januari. Into The Great Wide Open biedt stageplekken niet aan reeds afgestudeerden aan.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.