Into The Great Wide Open: Junior Programmeur

Into The Great Wide Open in Amsterdam zoekt een Junior Programmeur voor eenĀ  flexibel aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 06-12-2021Into The Great Wide Open is een jaarlijks muziek- en kunstfestival op Vlieland. Midden in de natuur van misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland met verrassende programmering, film, eten & drinken, kinderprogramma en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Na een onzekere periode werken we vol goede moed naar twee festivals toe: Here Comes The Summer in mei en Into The Great Wide Open begin september. Naast de voorbereidingen voor deze twee evenementen op gebied van kaartverkoop, social media, nieuwsbrieven en andere vormen van communicatie naar ons publiek, organiseren we veel andere projecten door het jaar heen: podcasts, makerskampen, tijdschriften en andere manieren om verhalen van artiesten, kunstenaars en makers die betrokken zijn bij het festival aan ons publiek en nieuwe doelgroepen te vertellen.

Into The Great Wide Open is bij de muziekredactie op zoek naar een

Junior Programmeur

flexibel aantal uur

De muziekredactie stelt een muziekprogramma samen met zowel nieuwe als gevestigde namen, bestaande uit diverse genres. Optredens vinden niet alleen op het podium plaats maar ook bij kunstwerken en in de natuur. Een festivaldag begint vroeg in de ochtend en eindigt in de nacht.

Onze redactie bestaat uit leden die ook allemaal elders in de muziekwereld werkzaam zijn. Met de kennis en ervaring van die andere werkplekken proberen we ieder jaar een zo scherp mogelijk programma samen te stellen. Om dit programma nog beter te krijgen en jonge mensen de kans te geven zich te ontwikkelen op een
functie die niet altijd makkelijk te vinden is, zijn we vanaf januari 2022 op zoek naar een junior programmeur voor een flexibel aantal uren per week. Deze programmeur hoeft niet per se ervaring te hebben met het programmeren van een festival, maar moet wel affiniteit hebben met Into The Great Wide Open en alles wat wij doen. En uiteraard enthousiasme voor live muziek, concerten en festivals.

Naast Into The Great Wide Open programmeert de redactie ook ieder jaar Here Comes The Summer. Een kleinere variant van Into The Great Wide Open die meestal plaatsvindt in mei. Werkzaamheden verspreiden zich uit over het jaar maar pieken in de periode voor de festivals. Er is geen vast moment waarop we bij elkaar komen, maar met ieders volle agenda is enige flexibiliteit door de week wel een noodzaak.
ITGWO ambieert een diverse samenstelling van team en activiteiten. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan iemand die de hoeveelheid perspectieven binnen onze organisatie vergroot.

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 6 december 2021 naar noortje@intothegreatwideopen.nl. Een playlist bijsluiten wordt altijd gewaardeerd. De kennismakingsgesprekken zullen voor de kerst plaatsvinden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.