Inbo: Communicatie-medewerker

Inbo in Amsterdam zoekt een Communicatiemedewerker voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie. Parttime | Sluitingsdatum: 13-12-2021Inbo werkt met ruim 230 collega’s aan opgaven op alle schaalniveaus. Wij maken plekken waar mensen op een prettige en gezonde manier met elkaar samenleven: van buurtschool tot circulaire woningen, van gemeentehuizen tot complete woonwijken en van complexe universiteitsgebouwen tot groene woontorens. We zijn actief vanaf de eerste planvorming tot de oplevering van een interieur. Je vindt een selectie van onze projecten op www.inbo.com.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij Inbo zijn of haar talenten ontwikkelt. Daar geven we veel ruimte voor, bijvoorbeeld in onze professionele InboAcademie. En we leren ook van elkaar, in het InboCafé, tijdens werkbezoeken en door middel van intervisie. Samenwerken en teamgevoel zijn een groot onderdeel van onze hoge kwaliteit en dus van ons succes. Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste communicatiemedewerker, die helpt onze verhalen naar buiten te brengen.

Communicatiemedewerker

24-32 uur per week

Samen met je collega’s uit het Business Development en Communicatieteam vergroot je de zichtbaarheid van Inbo en versterk je de positionering.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het vullen en bijhouden van de nieuwe website, die we in 2022 lanceren. Je schrijft vlotte teksten en selecteert passende beelden voor de website en voor onze social media. Je draait mee in ons Business Development & Communicatieteam. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoering van Inbo’s communicatiestrategie en -beleid. Je verzorgt daarnaast inzendingen van architectuurprijzen.

Wie ben jij?
Jij hebt affiniteit met ons werk en interesse in het verbeteren van onze online zichtbaarheid en positionering. Misschien werk je al bij een klein of middelgroot architectenbureau, het lijkt je aantrekkelijk om je horizon te verbreden bij een grotere organisatie. Je bent flexibel en nauwkeurig. En je weet de juiste prioriteiten te stellen.

Wat neem je mee?

  • een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau
  • 2-4 jaar werkervaring in het communicatieveld
  • je weet goed de weg op social media zoals LinkedIn, Youtube en Instagram
  • aantoonbare affiniteit met ons werkveld
  • goede beheersing van Adobe Creative Suite
  • schrijfvaardigheid en een goed oog voor beeld
  • initiatiefrijke en sociale persoonlijkheid
  • zelfsturend vermogen

En wat nog meer? We zijn benieuwd!

Wat bieden wij je?
Een leuke werkplek in Amsterdam (24-32 uur/week) binnen ons enthousiaste en professionele Business Development en Communicatieteam. Incidenteel werk je ook op onze andere vestigingen. Een goede beloning, afhankelijk van ervaring en competenties conform de cao voor architectenbureaus en op termijn de mogelijkheid te participeren in ons bureau.

Meer info
Herken jij je in dit profiel en heb je interesse in deze baan? Stuur dan vóór 13 december een mail met cv en motivatiebrief naar hr@inbo.com.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 16 december in ons kantoor in Amsterdam als de coronamaatregelen het toelaten, en anders online via Teams. Wil je meer weten, bel dan met Pien Niehe (06-111 727 83).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.