ICK Dans Amsterdam: Productie Manager+

ICK Dans Amsterdam in Amsterdam zoekt een Productie Manager + voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 29-11-2021ICK Dans Amsterdam is een internationaal platform voor hedendaagse dans, onder de visie van Emio Greco en Pieter C. Scholten. Met een divers team maken we dansvoorstellingen, ondersteunen we jonge choreografen en doen we onderzoek naar dans. ICK ontving prestigieuze prijzen en heeft de afgelopen twintig jaar over de hele wereld getoerd.

ICK wil bijdragen aan een betere wereld door een podium te geven aan het Intuïtieve Lichaam. Door de voortdurende bestudering van intuïtie is binnen ICK veel kennis vergaard over het doormaken van creatieve processen en transformaties, in de kunsten maar ook in de samenleving. ICK gebruikt die kennis zelf en deelt haar met de buitenwereld.

In september 2021 zijn we verhuisd naar het iconische gebouw Westbeat, waarmee we als Space for Dance Art aanwezig zijn in de stad. Daarvoor zijn onder meer een theater-studio en workshop-ruimtes gerealiseerd. Vanuit ons nieuwe gebouw werken we aan een inclusieve community van kunstenaars, bedrijven en wetenschappers, die zich verbonden voelen met ICK. Diversiteit is daarbij het uitgangspunt; wij geloven erin dat verschillen tussen mensen en culturen de kern vormen van een creatief proces.

ICK zoekt een

Productie Manager +

per januari 2022 – 40 uur per week

De Productie Manager is verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en afronding van de producties van ICK. Je leidt de productieafdeling, die zorgt voor de totstandkoming van de voorstellingen, workshops en mediaprojecten. Dat begint bij een projectplan en een budget, die de basis zijn voor de efficiënte organisatie van het project. De Productie Manager overziet alle projecten, heeft de verantwoordelijkheid voor mensen en middelen en heeft de dagelijkse leiding over de interne organisatie.

Gezamenlijk met Pieter C. Scholten en de Creatief Producent, die verantwoordelijk is voor het naar buiten brengen en kapitaliseren van de projecten, werk je aan de ontwikkeling van de Space for Dance Art: een kruising tussen museum, danslokaal, mediatheek, theater, galerie, haven, publieke ruimte; plek van creatie, onderzoek en overdracht.

Welke kwaliteiten en ervaring zoeken wij?

  • je hebt ervaring in de productie van podiumkunst of media,
  • je bent punctueel, accuraat, haalt je deadlines en vraagt dat ook van anderen,
  • je hebt uitstekende sociale vaardigheden en een coachende leiderschapsstijl,
  • je bent een organisatietalent, met oog voor mens en detail,
  • je neemt makkelijk beslissingen en stelt prioriteiten onder druk,
  • je kunt projectbegrotingen opstellen en bewaken,
  • je bent communicatief sterk en je navigeert makkelijk tussen verschillende culturen,
  • je beheerst Nederlands en Engels.

We zijn op zoek naar iemand die zich verbonden voelt met de visie van ICK. Je bent een ‘groeier’ – je hebt de ambitie om je minimaal vier jaar met ons te verbinden. We willen onze diversiteit vergroten, het zou mooi zijn als je daaraan een bijdrage kunt leveren.

Je gaat samenwerken met een divers team van leergierige en flexibele collega’s, in een inspirerend gebouw. De salariëring is conform de cao Toneel & Dans 2020-2021. Inschaling in schaal 9 (3.279-4.848) geschiedt op basis van relevante werkervaring.

Je kunt vóór 29 november reageren met een motivatiebrief en CV, die je kunt sturen naar vacatures@ickamsterdam.nl. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter C. Scholten – pietercscholten@ickamsterdam.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.