Hoogt on Tour: Medewerker Financiële Administratie

Hoogt on Tour in Utrecht zoekt een Medewerker Financiële Administratie voor 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 12-12-2021Hoogt on Tour is een kleine, veelzijdige organisatie die opereert in een dynamisch en creatief werkveld. De films die Hoogt on Tour laat zien, zijn altijd bijzonder: in cinematografie, verhaal, onderwerp, culturele achtergrond of een combinatie daarvan. Als culturele instelling hebben we een artistieke rol en zijn we maatschappelijk betrokken. Onze kracht zit in wat ons uniek maakt: onze bijzondere samenwerkingen en onze programma’s waarin film of de maatschappij centraal staan. Op basis van onze sterke kwaliteitsprogrammering zorgen we voor verdieping en educatie.

Medewerker Financiële Administratie

4 uur per week

Wij zoeken een betrouwbare, flexibele en integere collega. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het juist, volledig en tijdig verwerken van de financiële administratie van Hoogt on Tour. Tevens ondersteun je bij het opstellen van de maand- en kwartaalrapportages, jaarlijkse begroting en jaarrekening en begeleid je in samenspraak de externe accountantscontrole. Je bent dienstverlenend ingesteld en werkt gestructureerd. Deze taken voer je ook uit voor Stichting de Machinerie, vanuit Hoogt on Tour.

Vanaf volgend jaar willen we de financiële administratie en salarisadministratie uitbesteden. Je ondersteunt de controller en bureaucoördinator bij deze transitie en bent vervolgens de linking pin tussen de organisaties van Hoogt on Tour en de Machinerie en het administratiekantoor.

Dit ga je doen:

 • Het boeken en verwerken van in- en verkoopfacturen en de bankrekeningen;
 • Het uploaden en klaarzetten van inkoopfacturen in een scan-, herken- en autorisatiepakket;
 • Het verzorgen van debiteurenbeheer (waaronder het versturen van facturen en aanmaningen);
 • Het verwerken van de kaartverkoop;
 • Het verzorgen van de salarisadministratie;
 • Het ondersteunen van de controller bij het opstellen van de maand- en kwartaalrapportages, de jaarrekening en de jaarlijkse begroting en bij de begeleiding van de externe accountantscontrole.

Dit ben jij:

 • Je hebt een flexibele instelling en bent stressbestendig.
 • Je bent zelfstandig en proactief.
 • Je bent accuraat en verantwoordelijk.
 • Je hebt een financiële opleiding afgerond.
 • Je bent bekend met softwareapplicaties MS Office en Exact Online.

Dit bieden we jou:

 • Een rol in een kleine, dynamische organisatie in ontwikkeling.
 • Een dienstverband van 4 uur met een bruto maandsalaris van € 1.856 tot maximaal € 2.425 per maand bij een fulltime dienstverband van 39 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag. Je kunt deze functie ook als zelfstandige uitvoeren op factuurbasis.
 • Je kunt je werktijd zelf over de week verdelen.
 • Een aanstelling van 1 jaar, met uitzicht op verlenging.
 • De mogelijkheid om naar hartenlust onze films te bezoeken.

Hoogt on Tour en de Machinerie vinden diversiteit en inclusie belangrijk en willen graag gelijkwaardig toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom verwelkomen wij mensen die ons helpen de samenleving beter te representeren van harte.

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je CV en een korte motivatie naar info@hoogt.nl o.v.v. ‘vacature medewerker financiën’. Je kunt reageren tot en met 12 december 2021. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leisan Luu op 030 – 231 22 16 en info@hoogt.nl of Arjen Pais op arjen.pais@hoogt.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de vacature en over Hoogt on Tour vind je op www.hoogt.nl.