Hizkia Van Kralingen en Turtle: Marketingcommunicatie medewerker

Hizkia Van Kralingen en Turtle in Den Haag zoeken een Marketingcommunicatie medewerker voor 32-40 uur per week (te bespreken) | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenHizkia Van Kralingen biedt wereldwijd topkwaliteit in logistiek, kunsttransport en collectiebeheer aan musea, galeries en particuliere kunstverzamelaars. Ook ben je werkzaam voor het dochterbedrijf Turtle, de veilige, meest duurzame en innovatieve transportkist voor ons cultureel erfgoed. We houden van kunst en zijn: ‘Inspired by art, driven by service’.

Hizkia Van Kralingen – logistiek, kunsttransport en collectie beheer – zoekt per januari een

Marketingcommunicatie medewerker

32-40 uur (te bespreken)

Wat ga je doen?
Als marketingcommunicatie medewerker werk je samen met de marketingmanager en ben je onderdeel van een leuk en professioneel team. Je voert marketingcommunicatiewerkzaamheden uit voor de bedrijven onder de HVK Group en promoot de daarbij behorende producten en diensten. De belangrijkste taken zijn het (mede) opstellen en uitvoeren van het marketingcommunicatieplan, het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van (online) marketing- en communicatieactiviteiten zoals het schrijven en redigeren van teksten voor (online) uitingen, het regelen van vertalingen en het opstellen en verspreiden van nieuwsbrieven en persberichten. Je stemt werkzaamheden af met de verschillende Europese kantoren en je bent medeverantwoordelijk voor het content management van de online kanalen.

Functievereisten
Wat vinden wij belangrijk?

  • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een marketingcommunicatiefunctie
  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels (Frans of Duits is een pré)
  • Je schrijfvaardigheid is goed
  • Je bent proactief, werkt gestructureerd en hebt oog voor detail

Wij bieden:
Een internationaal georiënteerde, afwisselende job waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. We bieden je een kans om onderdeel te zijn van een gemotiveerd team binnen een sterk groeiend bedrijf waarin je je eigen verantwoordelijkheid kunt pakken. Kortom, een functie waar jij als marketingcommunicatiespecialist helemaal tot je recht komt!

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Solliciteer via de knop hier beneden. Voor meer informatie bel je 070 – 3157777.

Dit zijn de websites van onze organisaties: www.vankralingen.com en www.turtlebox.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.