Het Houten Huis: Danser/Mimer óf Zanger/Muzikant

Het Houten Huis, Plan d- en Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club in Groningen zoeken een Danser/Mimer óf Zanger/Muzikant voor een wisselend aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 06-12-2021– For English, see below –

Heb je talent voor dans en emotioneel, fysiek spel? Of ben je geschoold in zang, bespeel je een instrument en heb je talent voor fysiek spel? Dan is dit misschien iets voor jou:

Gezocht:

Danser/Mimer óf Zanger/Muzikant met acteertalent (x/v/m)

voor een multidisciplinaire theatervoorstelling van Het Houten Huis, Plan d- en Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club

wisselend aantal uur

Beeldend muziektheater vol dans
Onze nieuwe, licht absurdistische voorstelling ‘Als het anders loopt’ speelt zich af in een bewegend decor: een vervreemdende wachtkamer waar niemand wil zijn. De meest uitlopende mensen verschijnen en verdwijnen. Ze zijn om verschillende redenen verstrikt geraakt in het zorgsysteem. Met dans, fysiek spel, livemuziek, humor en beeldende poëzie geven we vorm aan hun innerlijke strijd. Aan hun kwetsbaarheid, schoonheid en kracht.

De voorstelling tourt langs de midden- en grote zalen in Nederland en een enkele keer in België.

Samenwerking
De regie en het script zijn in handen van Elien van den Hoek (Het Houten Huis). De choreografie wordt gedaan door Adam Peterson (Club Guy & Roni) en Andreas Denk (Plan d-). Compositie en muziek maakt multi instrumentalist Radek Fedyk.

Acteurs, dansers en spelers met en zonder fysieke of mentale beperking, verbeelden een wereld vol tegenslag én hoop.

Planning
Vooronderzoek: juni, juli, sept 2022 (5 tot 15 dagen)
Repetitie: okt t/m dec 2022 (30 tot 45 dagen)
Première: januari 2023 t/m april 2023 (circa 40 dagen)

Ben je geïnteresseerd?
Dan horen we graag van je. Stuur uiterlijk 6 december een mail met cv naar info@hethoutenhuis.org. Geef aan of je wel of niet een instrument bespeelt. De audities vinden plaats in december 2021 en januari 2022.

Honorering in overeenstemming met CAO Toneel en Dans.
De mogelijkheid bestaat om als stagiair bij ons te werken tegen een vergoeding.

Solliciteer!

Meer informatie: www.hethoutenhuis.orgwww.plan-d.nlwww.clubguyandroni.nl/pdcHave you got a talent for dance and emotional, physical acting? Or are you a trained singer, play an instrument and have a talent for physical acting? Then this might be something for you.

We’re looking for:

Dance/Mime artist or Singer/Musician with acting talent (m/f/d)

for a multi-disciplinary theatre production from Het Houten Huis, plan d- and Club Guy & Roni’s Poetic Disasters Club

Visual music theatre full of dance
Our new, slightly absurd production ‘Als het anders loopt’ will be performed in a moving stage set: an alienating waiting room where no-one wants to be. All sorts of people come and go. They are trapped in the healthcare system for all sorts of reasons. We will be portraying their inner conflict – with all their vulnerability, beauty and power – with dance, physical performance, live music, humour and visual poetry.

The production is to be performed in medium and large venues in the Netherlands and once in Belgium.

Collaboration
Elien van den Hoek (Het Houten Huis) is responsible for the direction and script, and Adam Peterson (Club Guy & Roni) and Andreas Denk (plan d-) for the choreography. Multi-instrumentalist Radek Fedyk will be composing and performing music.

Actors, dancers and performers, both with and without physical and learning disabilities, depict a world of setbacks, and hope.

Planning
Preliminary research: June, July Sept. 2022 (5 to 15 days)
Rehearsals: Oct to Dec 2022 (30 to 45 days)
Performances: January 2023 to April 2023 (approx. 40 days)

Are you interested?
Then we’d like to hear from you. Send an e-mail with your CV to info@hethoutenhuis.org no later than 6th December. Please state whether you play an instrument or not. Auditions will take place in December 2021 and January 2022.

Payment in accordance with the Dutch collective agreement for theatre and dance [CAO Toneel en Dans].

Apply now!

More information: www.hethoutenhuis.orgwww.plan-d.nlwww.clubguyandroni.nl/pdc