Flint theater, evenementen en congressen: Medewerker Evenementen & Congressen

Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort zoekt een Medewerker Evenementen & Congressen voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 06-12-2021Theatervoorstellingen, congressen, evenementen, concerten, feesten… Flint theater, evenementen en congressen N.V trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers. Een divers publiek dat ons bezoekt voor een divers programma. Van cabaretvoorstellingen tot musicals en dansvoorstellingen. En ook voor concerten, dancefeesten en congressen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onder andere onze stijlvolle Rabobank Theaterzaal en onze multifunctionele AFASzaal bieden wij voor elk wat wils.

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Daarom trainen we onze medewerkers op gastvrijheid. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn dan ook een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen.

Ter vervanging zijn wij op zoek naar een

Medewerker Evenementen & Congressen

36 uur per week

Wat je gaat doen:
Jij zet Flint optimaal in de schijnwerpers. Dit doe je in een hecht team met gezellige collega’s die net als jij van aanpakken houden en een hart voor evenementen én theater hebben. Als Medewerker Evenementen & Congressen:

 • Geef je zowel telefonisch als schriftelijk informatie over al onze zaalverhuur mogelijkheden;
 • Stel je offertes op;
 • Plan en verzorg je rondleidingen voor potentiële huurders;
 • Plan je draaiboekbesprekingen in en werk je deze uit;
 • Ben je tijdens het evenement aanwezig als aanspreekpunt voor onze huurders;
 • Voer je sales taken uit;
 • Verzorg je diverse administratieve werkzaamheden, zoals het opstellen van contracten en het maken van facturen.

Jouw team:
Je versterkt onze afdeling Evenementen & Congressen die bestaat uit een team van 4 toegewijde en sociale collega’s. Verder werk je uiteraard nauw samen met alle overige disciplines binnen onze organisatie.

Wat wij jou bieden:
Deze leuke afwisselende baan voor 36 uur per week als Medewerker Evenementen & Congressen. En dat bij een bruisende organisatie met een breed aanbod aan podiumkunsten en een voorname congresfunctie. Natuurlijk willen we jouw kwaliteiten goed belonen. Wij bieden jou op basis van 36 uur per week (full time):

 • een bruto maandsalaris conform schaal 6 van de cao Nederlandse Podia / tussen € 2.274,20 en € 2.775,37 per maand – dit is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring;
 • vaste onregelmatigheidstoeslag van 2,6%;
 • pensioenregeling via het ABP;
 • reiskostenvergoeding als je buiten Amersfoort woont;
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime;
 • een telefoon en laptop;
 • korting op het bezoek van voorstellingen en diners.

Wie wij zoeken:
Onze nieuwe collega heeft veel gevoel voor service en gastvrijheid en heeft daarnaast een commerciële instelling. Je bent flexibel en stressbestendig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder vind jij het geen probleem om in de avonden of in de weekenden onze evenementen te begeleiden. En natuurlijk draag jij de podiumkunsten een warm hart toe. Jij krijgt van ons de hoofdrol als Medewerker Evenementen & Congressen als jij ook:

 • Een relevante afgeronde HBO opleiding hebt (denk bijvoorbeeld aan event management);
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt – wanneer je dat hebt opgedaan in een theater of evenementen omgeving is dat een pre;
 • Je commercieel en foutloos kunt schrijven.

Solliciteren:
Gaat jouw theaterhart sneller kloppen? Aarzel niet langer en solliciteer, in elk geval vóór 7 december 2021, want dan sluiten we de vacature. Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@flint.nl ter attentie van Mascha Bos, P&O. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 033 – 4 229 201.
Zijn we enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en als het wederzijds klikt, dan plannen we graag een vervolggesprek in. Een referentiecheck kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De eerste gesprekken staan gepland in week 50 op dinsdag 14 december 2021.

Flint onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amersfoort met al haar aanwezige verschillen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.