Factorium Cultuurmakers: Docent Muziek Primair Onderwijs

Factorium Cultuurmakers in Tilburg zoekt een Docent Muziek Primair Onderwijs voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 05-12-2021Tilburg profileert zich als een stad van (cultuur)makers. Factorium Cultuurmakers is een bouwsteen in die ambitie en vormt de stedelijke basis van de talentenpiramide, dé schakel in de circle of talent, waarin de wisselwerking tussen jonge en oude ontdekkers, fanatieke doorzetters, liefhebber-kunstenaars en professionals in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical centraal staat. Van gewoon lekker meedoen en ontdekken tot toptalent. Factorium Cultuurmakers is een grootstedelijk collectief van circa 200 kunstenaars / docenten deels in vaste dienst en deels zelfstandig werkend kunstenaar. Cultuurmakers met een bijzondere liefde voor educatie.

Per direct zoekt Factorium Cultuurmakers:

Docent Muziek Primair Onderwijs

0,4 fte

Functieomschrijving
Als Docent Muziek geef je zelfstandig les aan de groepen 1 tot en met 8 in het basisonderwijs. Je bent het gezicht van het muziekonderwijs op een basisschool en weet zowel leerlingen als leerkrachten met enthousiasme te inspireren en te motiveren. Naast de directe uitvoering in de klas heb je vaak ook een coachende rol op de school en ondersteunt de leerkrachten in de vorm van trainingen en coteaching. Je werkt op locatie, maar staat er niet alleen voor: je maakt deel uit van het muziekdocententeam van Factorium Onderwijs. We bieden je een netwerk van collega’s en toegang tot vele lesmaterialen en methodes.

We bieden

  • Een vaste werkplek voor 0,4 fte. Dit zijn twee dagen per week op dezelfde school.
  • Een tijdelijk contract tot augustus 2022, met uitzicht op verlenging en op termijn een vaste aanstelling. Salariëring volgens CAO Kunsteducatie, schaal 8.
  • De werkzaamheden kunnen na overleg ook aangenomen worden op free-lance basis.
  • Daarnaast zijn er flexibele werkuren in diverse projecten beschikbaar.

Als je bij ons team wilt komen werken, maar alleen tijd hebt voor korte projecten, solliciteer dan als projectdocent. Alle uren en werkzaamheden worden dan in overleg vastgesteld. Een combinatie van beide functies is ook mogelijk.

Profiel
Kandidaten voor deze functie voldoen aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde HBO-vakopleiding Docent Muziek, of studerend daarvoor.
  • Ervaring met en passie voor het lesgeven binnen het primair onderwijs en het lesgeven aan groepen.
  • Een enthousiasmerende, stimulerende en motiverende stijl van lesgeven.
  • Bekend met diverse methodes en werkvormen.
  • Bij voorkeur ervaring met het trainen en coachen van leerkrachten.
  • Teamplayer en flexibel.

Solliciteren
Sluiten jouw visie en kwaliteiten aan bij het bovenstaande profiel? Je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en cv richt je aan vacatures@factorium.nl. Dat kan tot en met 5 december 2021. Op woensdag 8 en 15 december 2021 vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

Voor inlichtingen over de vacature kun je terecht bij Marijke Kools, Factorium Cultuurmakers afdeling Onderwijs. Telefoon 06-41800012 of m.kools@factorium.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.