De Lawei: Medewerker Productie

De Lawei in Drachten zoekt een Medewerker Productie voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 03-01-2022De Lawei is dé culturele ontmoetingsplek van Drachten en wijde omgeving, waar makers en liefhebbers van podiumkunsten, film en beeldende kunst elkaar treffen. Een schouwburg met een divers, uitdagend, eigenwijs en hoog kwalitatief aanbod van cultuur. Het gevarieerde aanbod en de gastvrijheid van het personeel maken van De Lawei een geweldige plek om van voorstellingen te genieten, op te treden én te werken. Onder het motto Altijd Applaus is De Lawei voortdurend in beweging.

Wij zoeken voor de afdeling projectbureau & educatie een

Medewerker Productie

32 uur per week (0,89 fte)

De afdeling projectbureau & educatie is een flexibele, aanjagende en dynamische afdeling. Zij ontwikkelt nieuwe producten zoals cursussen, workshops, voorstellingen en projecten. De afdeling zoekt altijd de verbinding tussen programmering, educatie en projecten.

Functie
Als medewerker productie ben je de belangrijke schakel bij het maken van de vertaalslag van artistiek concept naar concrete projecten en producties. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering en coördinatie van
productiewerkzaamheden. Je draagt zorg voor heldere werkafspraken, budgetbeheer en afhandeling van documentatie. Daarbij onderhoud je goed contact met kunstenaars, marketingmedewerkers, technici, collega’s en samenwerkingspartners. Je zoekt nadrukkelijk samenhang tussen projecten, educatie en onze eigen programmering. Ben jij veelzijdig en creatief en ‘adem’ je cultuur, dan zoeken we jou.

Wat bieden wij jou
Een leerzame en inspirerende werkplek in een levendige organisatie. De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Conform de cao Nederlandse Podia valt deze functie in schaal 6.

De Lawei is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Vacature en informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met personeelszaken@lawei.nl, of telefonisch bij Eline Kleingeld, op telefoonnummer 0512 33 50 70. Hiervoor is een belmoment gepland op 22 december om 13.00 tot 14.00 uur.

Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag uiterlijk 3 januari 2022 via: personeelszaken@lawei.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.