de Bibliotheek Gelderland Zuid: Medewerker ICT Werkplekbeheer

de Bibliotheek Gelderland Zuid in Nijmegen zoekt een Medewerker ICT Werkplekbeheer voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 12-12-2021Wist jij dat de Bibliotheek Gelderland Zuid veel méér doet dan alleen boeken uitlenen? We zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen meedoet en de kans krijgt om te leren, anderen te ontmoeten, geïnspireerd te raken en te groeien. We doen dit door mensen te verrijken met verhalen en kennis, maar ook door het vergroten van hun taal- en digitale vaardigheden. We richten ons in het bijzonder op de doelgroepen: jeugd 0-12 jaar, kwetsbare doelgroepen op het gebied van taal en digitaal (NT1, NT2, senioren en jongeren in beroepsonderwijs) en cultureel geïnteresseerden. We organiseren uiteenlopende programma’s en projecten voor jong en oud vanuit onze 27 bibliotheken. Dit doen we niet alleen, maar samen met culturele partners, welzijnsinstellingen en scholen.

Wij zoeken voor de afdeling ICT een

Medewerker ICT Werkplekbeheer

24 uur per week

Wat ga je doen? Als Medewerker ICT ondersteun je de organisatie op ICT gebied. Je werkt nauw samen met de Servicedesk medewerker en lost 1e lijns meldingen op. Je ondersteunt medewerkers en hulpkrachten bij het gebruik van diverse devices en software. Je spreekt de taal van de interne en externe klanten. Je bent de schakel tussen techniek en gebruikers. Als medewerker ICT ben je werkplekbeheerder en uitvoerend op het gebied van het operationeel houden en beheren van het totale netwerk en de ICT infrastructuur. Je inventariseert wensen en behoeften van medewerkers op het gebied van ICT, vertaalt gebruikersbehoeften naar systeemeisen en geeft advies hierover aan de coördinator ICT en het management. Je neemt actief deel aan projecten en werkgroepen en stemt je werkzaamheden af met de coördinator ICT en Manager Bedrijfsvoering.

Wat vragen we van jou?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Min. 1 jaar ervaring op ICT gebied
  • Je bent klantgericht
  • Je werkt nauwkeurig en precies
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Zowel zelfstandig als ook in een team kunnen samenwerken
  • Meewerken aan het verder professionaliseren van team ICT

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een leuke inspirerende werkomgeving
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Salaris conform de cao openbare bibliotheken salarisschaal 7

Heb je belangstelling voor de functie?
Mail dan je motivatie en CV naar sollicitaties@obgz.nl voor 12 december 2021 onder vermelding van ‘Medewerker ICT’, ter attentie van Christine Hermsen, Manager Bedrijfsvoering.

Voor meer informatie kun je bellen of mailen met Gabrielle Bunnik, HR specialist 024-3274935 / gbunnik@obgz.nl. Gesprekken vinden plaats in week 50 en 51.

Iedereen is welkom bij de Bibliotheek Gelderland Zuid: jong en oud, laag- en hoogopgeleid, mensen van verschillende afkomst en met verschillende achtergronden en interesses. Om een diversiteit aan mensen te bedienen en bereiken vanuit onze organisatie, streven we ook in ons personeelsbestand naar diversiteit. Zodat we van elkaar kunnen leren en werkelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inwoners van ons werkgebied.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.