Cre8tiveRevolution: Content Creator

Cre8tiveRevolution in Rotterdam zoekt een Content Creator voor 8-16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenCre8tiveRevolution
Wil je vanuit de praktijk verder leren hoe je een creatief bedrijf opbouwt? En leren hoe je dit met social media verder bewerkstelligd? Krijg jij energie van het bedenken en uitvoeren van nieuwe ideeën voor onze content calendar? Bedenk jij creatieve social media strategieën en kun jij als geen ander zelfstandig en resultaatgericht werken? Join the Revolution!

De missie van Cre8tiveRevolution is creativiteit de hoofdrol geven, de waarde ervan inzichtelijk en meetbaar maken en omzetten naar een evenredig impact en verdienvermogen van creatieve professionals.

Door middel van onze programma’s & community (coaching, seminars, masterclasses & lidmaatschappen) ontgrendelen we creativiteit en combineren we deze met een business mindset. Zo ondersteunen we creatieve professionals bij het lanceren van hun creatieve revolutie.

Wij zoeken een Content Creator om onze Community Manager te ondersteunen!

Content Creator

8-16 uur per week

Wat ga je doen?
Cre8tiveRevolution is op zoek naar iemand die originele en kwalitatieve content kan bedenken en maken en plaatsen op onze social media kanalen en deze opvolgt. Dit doe je in samenwerking met onze Community Manager. Dit zijn taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen:

 • Content creatie voor social media (kanalen: Instagram, LinkedIn, Facebook, Snapchat, TikTok);
 • Content calender maken en uitvoeren;
 • Meedenken met (social) campagnes rondom seminars, workshops en masterclasses;
 • Bereik & interactie met volgers vergroten.

Wie zoeken wij?
Herken jij jezelf in de onderstaande functie-eisen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ben jij:

 • ZZP’er;
 • Vaardig met design programma’s (Canva/Go daddy/Photoshop);
 • Ervaren met social media;
 • Zelfstandig;
 • Proactief;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • En heb je affiniteit met creativiteit?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat bieden we jou?

 • Een marktconform betaalde functie voor in ieder geval 6 maanden van 8 tot 16 uur per week;
 • Flexibel in te delen uren;
 • Een werkplek in WTC Rotterdam, of vanuit huis werken;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan een start-up;
 • Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Daar staan we altijd voor open. Of je nou een dag of een maand met ons werkt.

Hoe kun je reageren?
Ben je enthousiast en heb je zin in deze uitdaging? Reageer gelijk op deze vacature met een korte motivatie in videovorm naar noelle.cirkel@cre8tiverevolution.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noëlle Cirkel op hetzelfde mailadres.

Cre8tiveRevolution heeft als doel dat de juiste waarde wordt toegekend aan creativiteit en dat creatieve mensen in staat worden gesteld om hieraan te werken, zie ook cre8tiverevolution.com . Wij staan hierbij open voor ieder persoon met deze ambitie. Cre8tiveRevolution verwelkomt iedereen die over de juiste competenties beschikt om te solliciteren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.