Cool kunst en cultuur: Koordirigent

Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard zoekt een Koordirigent voor circa 3 lesuur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 13-12-2021Over Cool
Cool kunst en cultuur is hét podium van de stad Heerhugowaard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de 13 jaar van haar bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal bezoekers.

Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er). Vanuit deze overtuiging willen we cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk maken en onze kennis en expertise delen. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende, innovatieve en verbonden samenleving in de regio Heerhugowaard.

Per direct zijn we op zoek naar een freelance

Koordirigent

circa 3 lesuur per week

Over de functie
De educatie-afdeling van Cool bestaat uit een enthousiast en hoogwaardig docententeam dat zowel lessen en cursussen binnen het vrijetijdsonderwijs, als projecten, cursussen en workshops op basis- en middelbare scholen verzorgt in Heerhugowaard en Langedijk.

De vacature omvat drie verschillende taken, namelijk:

  • Dirigent kinderkoor The Voices of Cool | 2 x 10 weken op woensdag van 17:00-17:45 uur;
  • Dirigent dameskoor Female Vocal Group Sing Out | 30 weken op woensdag van 19:15-20:30 uur;
  • Dirigent mannenkoor Male Vocal Group | 2 x 10 weken op woensdag van 20:30-21:30 uur.

We verwachten dat je als freelance koordirigent de eigen lessen voorbereidt, organiseert, uitvoert en evalueert. Ervaring met het lesgeven op verschillende niveaus, aansluitend bij de ontwikkelingen in het werkveld en het actuele aanbod van Cool is gewenst.

Over jou
We zoeken een ‘Coollega’ die:

  • Een opleiding zang aan het conservatorium heeft afgerond of anders aantoonbare relevante werkervaring als docent;
  • De Nederlandse taal goed beheerst;
  • Zelfstandig kan werken, maar ook een teamspeler is;
  • Representatief en klantgericht is;
  • Kan motiveren en coachen;
  • Accuraat is;
  • Bewust is van de organisatie Cool en van de culturele omgeving waarin het werk gedaan wordt.

Wij bieden
Werkgelegenheid in een dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team, gevestigd in een gebouw met uitstekende voorzieningen. De freelance docenten die werkzaam zijn voor Cool kunst en cultuur dienen ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel en zijn in het bezit van een geldige VOG. De overeenkomst van opdracht geldt voor één lesseizoen, met de mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 13 december je motivatie met cv en foto naar pz@coolkunstencultuur.nl ter attentie van Lisa Kraak. Eventuele vragen over deze functie zijn uitsluitend per mail te stellen via lisa@coolkunstencultuur.nl. De selectiegesprekken vinden plaats in week 51.

Jouw persoonlijke drive
Cool kunst en cultuur houdt van diversiteit. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van onze organisatie waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drive.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.