CliniClowns Nederland: Regioassistent

CliniClowns Nederland in Amersfoort zoekt een Regioassistent voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 05-12-2021CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect. Meer informatie vind je op www.cliniclowns.nl.

Ben jij degene die altijd de planning bewaakt en orde weet aan te brengen in een wirwar van taken? Ben je punctueel, maar weet je ook op een creatieve wijze om te denken zodat je jouw resultaten behaalt? CliniClowns zoekt een enthousiaste parttime Regioassistent in Amersfoort die goed is in het plannen en coördineren. Interesse? Lees dan verder!

Regioassistent

32 uur per week

Wat ga je doen?
De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Om dit efficiënt te laten verlopen hebben we Nederland verdeeld in vier regio’s met ieder een eigen Regioassistent. Onze collega van regio Noord-Holland gaat ons verlaten en daarom zoeken we voor deze regio een nieuwe Regioassistent. Het doel van jouw functie? Dat is het inhoudelijk leveren van een bijdrage aan de voorbereiding en uitvoering van de planning en coördinatie van het clownswerk.

Jij bent dagelijks in contact met clowns en zorgrelaties om de planning optimaal uit te voeren. Samen met een Organisatorisch teamleider en Artistiek teamleider vormen jullie het regioteam. Aan jou de taak om het juiste aantal gewerkte uren van de clowns te registeren. Je signaleert knelpunten in de planning en schakelt snel wanneer zich een wijziging voordoet. Belt clown Lou op om zich ziek te melden? Dan probeer jij op korte termijn een nieuw speelmaatje te vinden. Ook ondersteun je met administratieve taken. Jij brengt orde aan en zorgt ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. Tot slot regel je waar nodig ook de speelplekken voor de clowns.

Wie ben jij?
Je beschikt over het vermogen om overzicht te bewaren. Deze kwaliteit zet je dagelijks in bij het plannen van clowns. Ook service verlenen staat bij jou hoog in het vaandel. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de manier waarop je contact met clowns en zorgrelaties onderhoudt en de manier waarop je knelpunten in de planning aanpakt. En verder:

  • Ben je nuchter en beschik je over het vermogen om prioriteiten te stellen;
  • Ben je goed in het onderhouden van contacten;
  • Behoud je, ook in drukke periodes, de kwaliteit in je werk.

Wat bieden wij jou?
Een functie waarin je zowel zelfstandig aan de slag kunt gaan, maar ook regelmatig kunt sparren met de andere drie Regioassistenten en Organisatorisch teamleider. Bij CliniClowns is volop ruimte voor eigen initiatief en wordt op een collegiale en professionele manier gewerkt. Ons kantoorpand bevindt zich in de voormalige Wielendraaierij op de Wagenwerkplaats van de NS in Amersfoort. Ook is er de mogelijkheid om af en toe vanuit huis te werken. En verder krijg je:

  • een overeenkomst voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • een salaris tussen de € 3.046,- en € 3.690- op basis van 36 uur, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
  • een vergoeding voor telefoon, internet en reiskosten;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 36 uur;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?
Stuur je cv en motivatie uiterlijk op zondag 5 december aanstaande naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Kayleigh Bakker (HR adviseur). Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Kayleigh, zij is bereikbaar op 06-276 505 61.

De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 7 en donderdag 9 december. Een online assessment maakt onderdeel uit van deze procedure. De tweede gespreksronde vindt plaats op woensdag 15 december.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.