BSO in de Wolken: Pedagogisch Medewerker / Vakdocent

BSO in de Wolken in Utrecht zoekt een Pedagogisch Medewerker / Vakdocent voor gemiddeld 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-12-2021BSO in de Wolken is een kleinkunst BSO gehuisvest in een monumentaal pand midden in Leidsche Rijn. Wij geloven dat kinderen krachtig, nieuwsgierig en creatief zijn. Samen met de kinderen gaan we het hele jaar door op creatieve ontdekkingstocht. Ons team bestaat uit pedagogisch medewerker die ook kunstzinnig vakdocent zijn. Elke middag bieden wij kinderen vaklessen aan en ademt de BSO een sfeer van creativiteit uit. Wij vangen kinderen op in een huiselijke sfeer, waar ook aandacht is voor de natuur en het respectvol omgaan met het milieu. BSO in de Wolken baseert zich op de pedagogische visie van Reggio Emilia voor haar pedagogisch beleid.

We zoeken per januari een creatieve

Pedagogisch Medewerker / Vakdocent

gemiddeld 20 uur per week

Het betreft een zwangerschapsverlof van een half jaar met mogelijkheid tot verlenging en vast contract. Werkdagen zijn tijdens schoolweken op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en om de week op de donderdag.

Minder uur, 16 uur is ook mogelijk.

Wil je een werkplek waar je…

… werkt in een klein gezellig team;
… kinderen mag opvangen in een huiselijke sfeer;
… je creativiteit kunt inzetten in je werk;
… zelfstandig en vindingrijk kunt zijn?

Heb jij…

… het talent je snel een nieuwe omgeving eigen te maken;
… een opleiding tot pedagogisch medewerker en/of vakdocent in theater, dans, kunst of aantoonbare affiniteit en ervaring in deze hoek;
… ervaring in de buitenschoolse opvang en/of in het basisonderwijs;
… affiniteit met Reggio Emilia?

Wij zijn benieuwd naar je! Ook als je niet helemaal aan de bovenstaande omschrijving voldoet en toch denkt dat je echt bij ons op je plek bent, nodigen we je uit om te reageren.

Stuur je brief en cv naar info@bsoindewolken.nl.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Heidi Luijendijk, 06-2876 9347 of info@bsoindewolken.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.