Bibliotheek Oostland: Coördinator Frontoffice

Bibliotheek Oostland in Bergschenhoek zoekt een Coördinator Frontoffice voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 10-12-2021Bibliotheek Oostland heeft twee vestigingen, drie servicepunten en twee jeugdpunten in de gemeentes Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp. Zij vormt het centrum voor kennis en informatie, ontwikkeling en educatie, kunst en cultuur, lezen en literatuur, ontmoeting en debat.

Professionele medewerkers bieden maatwerk in dienstverlening en bemiddelen zowel binnen als buiten de bibliotheek in digitale en schriftelijke informatie. Bij het organiseren van activiteiten zoekt de bibliotheek altijd samenwerking met lokale, culturele, maatschappelijke en commerciële partners en overheden. Uiteraard richt het brede aanbod zich op doelgroepen en interesses.

Voor onze vestigingen in Nootdorp, Bleiswijk en Bergschenhoek zijn we op zoek naar een Coördinator Frontoffice (m/v). Deze medewerker is (mede)verantwoordelijk voor de coördinatie van werkzaamheden in de vestigingen en helpt enkele uren in de frontoffice. Het betreft een functie van 20 uur per week.

Coördinator Frontoffice (m/v)

20 uur per week

Wie zoeken we?
Een flexibele en enthousiaste collega met organisatietalent, die zelfstandig kan werken, goed kan coördineren en toch een teamspeler is. De beschikking over een relevante opleiding is een pre. Verder beschik je over aantoonbare affiniteit met het (jeugd)bibliotheekwerk, heb je ervaring in organisatie en uitvoering van activiteiten en ervaring in zowel omgang met de individuele klant als met diverse klantgroepen.

Welke vaardigheden heb je nodig?

 • Klantvriendelijke attitude; servicegericht
 • Accuraat en representatief
 • Flexibel; breed inzetbaar
 • Zelfstandig
 • Capaciteit om vrijwilligers en medewerkers te coördineren
 • Digitale vaardigheden in brede zin
 • Omgaan met mensen met verschillende karakters en culturen
 • Coördineren en uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op de drie locaties
 • Mbo(+)-werk- en -denkniveau

Wat heeft onze organisatie jou te bieden?

 • Een leuke en uitdagende functie in een moderne en professionele bibliotheek die voortdurend in beweging is.
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Openbare Bibliotheken.
 • Het salaris is gebaseerd op schaal 6, afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt minimaal € 2.107,– en maximaal € 2.873,– bruto per maand bij 36 uur per week.
 • Het betreft in eerste instantie een dienstverband van één jaar.

Meer informatie?
Voor meer informatie over onze organisatie zie www.bibliotheekoostland.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carla Holland, 015-369 44 30.

Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen wij graag jouw cv met korte motivatie voor 10 december 2021. Je kunt dit mailen naar a.naafs@bibliotheekoostland.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.