Bibliotheek Bollenstreek: Vestigingscoördinator

De Bibliotheek Bollenstreek in Sassenheim zoekt een Vestigingscoördinator voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 08-12-2021De Bibliotheek Bollenstreek verzorgt met acht vestigingen en een volksuniversiteit het bibliotheekwerk in de gemeenten Lisse, Noordwijk, Oegstgeest en Teylingen. De organisatie is in transitie van een traditionele uitleenbibliotheek naar een bredere maatschappelijk-educatieve bibliotheek. De Bibliotheek Bollenstreek werkt onder meer samen met scholen, welzijnsorganisaties, maatschappelijke en culturele instellingen en lokale overheden. De inrichting van onze vestigingen en dienstverlening is in ontwikkeling om onze kernboodschap zichtbaar en voelbaar te maken: “De Bibliotheek is een aantrekkelijke en inspirerende plek waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken.”

De Bibliotheek Bollenstreek zoekt per direct een

Vestigingscoördinator

24 uur per week

Voor onze vestiging in Sassenheim zoeken wij een zelfstandige en flexibele vestigingscoördinator met een klantgerichte en ondernemende instelling.

Wie zoeken wij?
Je hebt ervaring met leidinggeven aan een team van medewerkers in een klantgerichte organisatie. Je hebt probleemoplossend vermogen op het terrein van faciliteren en organiseren. Je werkt nauw samen met de programmamakers en je hebt een functie- en bibliotheekoverstijgende blik. Jij ziet mogelijkheden en weet deze ook te realiseren, samen met je team.

Je houdt je bezig met:

  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in onze vestiging in Sassenheim;
  • Je draagt zorg voor de kwaliteit in dienstverlening en uitstraling van de vestiging;
  • Je werkt deels volgens rooster mee in de directe dienstverlening, coördineert en stuurt het team medewerkers en vrijwilligers aan;
  • Als lid van het team van vestigingscoördinatoren ben je verantwoordelijk voor de afstemming en realisatie van organisatieontwikkelingen in jouw vestiging.

Wij verwachten wij?

  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring in consumentgerichte dienstverlening zoals bijvoorbeeld hospitality of detailhandel;
  • Ervaring in het leidinggeven aan werkprocessen en medewerkers;
  • Bereid om een bibliotheek opleiding te volgen;
  • Affiniteit met het bibliotheekwerk;
  • Kennis van en affiniteit met digitale media en IT.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een veranderende organisatie waarin eigen verantwoordelijkheid centraal staat. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. Het salaris in schaal 7 is afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.385 en maximaal € 3.162 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Je werkt volgens een rooster. Daarbij hoort ook (incidenteel) werken in de avonduren, op de zaterdag en mogelijk op zondag. Het betreft een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Informatie:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Margo Slot, Manager Frontoffice, mslot@bibliotheekbollenstreek.nl, 06-83067476.

Sollicitatie:
Sollicitaties, voorzien van CV en motivatie, kunnen tot 8 december 2021 gemaild worden naar vacature@bibliotheekbollenstreek.nl t.a.v. Margo Slot, Manager Frontoffice, onder vermelding van Sollicitatie VC Sassenheim. De eerste gesprekken zijn op 13 december.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.