Bachfestival Dordrecht: Junior Marketeer

Het Bachfestival Dordrecht in Dordrecht zoekt een Junior Marketeer voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 07-12-2021Het Bachfestival Dordrecht is een tweejaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt in de stad Dordrecht. Het festival staat voor contrast: crossovers tussen musici en beeldend kunstenaars; populaire cultuur en 18de-eeuwse meesters en natuurlijk tussen Bach en compleet nieuw geschreven composities. Wij zijn het enige oude muziekfestival met hedendaagse programmering in Nederland.

Voor de editie van 2022 die plaats zal vinden van 17 tot en met 25 juni zoekt het festival een

Junior Marketeer

nader te bepalen aantal uur

Wat ga je doen?
Voor het festival ben jij degene die de promotie verzorgt. Jij draait je hand niet om voor een goeie insta- of facebookpost of een kleine online campagne. Je kent google analytics als je eigen broekzak (of bent bereid dit snel te leren) en je weet de weg rondom de meer traditionele media zoals posters en flyers, mogelijke brochures of radiocommercials. Samen met de coördinator marketing zorg jij dat de doelgroepen bereikt worden die we voor ogen hebben, spreek jij nieuwe doelgroepen aan, en zorg je ervoor dat het festival als festival gecommuniceerd wordt op een eigentijdse en eigenwijze manier.

Wie ben jij?
Jij bent een startende marketeer die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en bent thuis in klassieke muziek (of hebt in ieder geval affiniteit met). Je woont een beetje in de buurt van Dordrecht en enige kennis van de stad is zeker een pre. Je houdt van een secure planning en hebt een goede en vlotte pen.

Wie zijn wij?
Je komt te werken in een klein, maar supergedreven team van zes mensen. We hebben geen vast kantoor dus we hebben onze wekelijkse afspraken online of op een nader te bepalen plaats in Dordrecht. In de aanloop naar het festival komen we om de week samen om alle ontwikkelingen te bespreken. Hoe dichter het festival nadert; hoe vaker we elkaar gaan zien. Het team bestaat momenteel uit een artistiek en zakelijk leider, marketingmanager, producent en participatie / vrijwilliger coördinator.

Wat mag je van ons verwachten?
Los van de ontzettend leuke collega’s en een geweldig festival, bieden we een freelancefunctie met een vastgestelde opdrachtvergoeding. Je wordt aangestuurd door de marketing coördinator, maar hebt in de dagelijkse werkzaamheden veel vrijheid. De functie is bedoeld voor de langere termijn, na het festival bekijken we de verdere invulling en aanpak naar het volgende jaar.

Solliciteren kan via mail naar pauline@bachfestivaldordrecht.nl met als onderwerp vacature marketing. Reacties zijn welkom tot 7 december 2021, waarna we gesprekken inplannen op 14 en 21 december 2021.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.