ArtEZ University of the Arts: Managementassistent IMAE

ArtEZ University of the Arts in Arnhem zoekt een Managementassistent IMAE voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 05-12-2021Excellentie, innovatie, onderzoek en samenwerken zijn kernwoorden bij ArtEZ. Jaarlijks leidt ArtEZ zo’n 3000 ambitieuze, talentvolle studenten op in beeldende kunst, dans, mode, theater, muziek, architectuur, kunsteducatie en design. Veel bachelors en masters zijn van topkwaliteit en genieten (inter)nationaal aanzien. Alumni zijn toonaangevend in vele beroepsrollen binnen cultuur, samenleving en economie.

ArtEZ ziet onderzoek als sleutel in de ontwikkeling van nieuwe kennis voor de sector en ons onderwijs. Onze lectoraten werken op het scherpst van de snede aan de interactie tussen onderzoek, onderwijs en beroepspraktijk.

Voor de opleiding international Master Artist Educator (iMAE) zijn wij per 1 januari 2022 in verband met zwangerschapsvervanging op zoek naar een:

Managementassistent IMAE

0,4 fte

De afdeling
IMAE is een innovatieve master, gericht op het inzetten van kunst in hedendaagse contexten. iMAE is een interdisciplinair praktijkgericht programma dat de eigen artistieke studio-praktijk van studenten verbindt aan een maatschappelijk kader. Het voltijds programma duurt een jaar en de lessen worden gegeven in Arnhem waar ook het kantoor, aan de Oude Kraan 74 is. De voertaal van het programma is Engels.

Je profiel
Je bent een proactieve en zelfstandige management assistent met een MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent innovatief en kunt prima werken en omgaan met mensen die creatief handelen en denken. Dat doe je met flexibiliteit, geduld, gezond relativeringsvermogen en waar nodig met overtuigingskracht. Jij biedt structuur en rust en lost een probleem op voordat het ontstaat. Dat betekent dat je uitstekend in staat bent de juiste prioriteiten te stellen omdat je vooruitdenkt en uitstekend je werk organiseert. Het is voor jou vanzelfsprekend in een team samen te werken en je flexibel op te stellen met betrekking tot werktijden en takenpakket. Een zelfstandige werkhouding en het kunnen ondersteunen van diverse aandachtsgebieden is noodzakelijk. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Je werkzaamheden
Als management assistent ondersteun je de dagelijkse gang van zaken voor iMAE. Daar waar nodig lever je organisatorische bijdragen bij diverse vragen van het hoofd van de opleiding. Je dient als eerste aanspreekpunt voor de (nieuwe) studenten en hun vragen en helpt hun bij praktische zaken. Je organiseert en beheert de (voornamelijk digitale) archieven en student folders. Social media en andere communicatiekanalen worden door jou van input voorzien en bijgehouden. In ELO geef je roosterwijzigingen en ander belangrijk nieuws voor de studenten weer. Kennis van Osiris of vergelijkbare systemen, werkt sterk in je voordeel. Omdat zowel de opleiding als het management volledig Engelstalig zijn, is het van belang dat je een uitstekende beheersing zowel schriftelijk als mondeling van de Engelse taal hebt.

Ons aanbod
Je krijgt een tijdelijk contract van 4 maanden met een omvang van 0,4 fte. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 2.273,10 en maximaal € 3.077,54 (functienaam Managementassistent A, schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek. Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-HBO zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat bieden we verder nog?

  • Uitgebreide mogelijkheden voor professionalisering, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.
  • Een fijne werkplek waarbij je ook het onderwijsproces van dichtbij kunt meemaken.

Sollicitatie en informatie
Heb je de kennis, kunde en ervaring in huis om aan de slag te gaan als management assistent? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren, zeker als je ook nog een enthousiaste teamgeest en sterke professionaliseringsmentaliteit meebrengt.

ArtEZ hecht veel waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in diverse samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Wie zich hierdoor geïnspireerd voelt wordt uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteren kan tot en met 05 december 2021 via onderstaande solliciteer-button. De gesprekken staan gepland in week 50.

Informatie over de vacature kan ingewonnen worden bij John Johnston, Hoofd iMAE via email: j.johnston@artez.nl of Lotte Wandel, Management assistent iMAE via email: lo.wandel@artez.nl.

Voor meer informatie over ArtEZ en werken bij ArtEZ, ga naar: www.artez.nl/dit-is-artez/vacatures/werken-bij-artez.

Wij willen u erop attenderen dat wij gebruik maken van sociale media tijdens onze selectieprocedure.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.