Amsterdams Andalusisch Orkest: Producent

Het Amsterdams Andalusisch Orkest in Amsterdam zoekt een Producent voor 3-4 dagen per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenWij zoeken jou!
Wil jij als uitvoerend producent een bijdrage leveren aan de ambities, het succes en groei van het Amsterdams Andalusisch Orkest dan zoeken wij jou!

Wie is het Amsterdams Andalusisch Orkest?
Het Amsterdams Andalusisch Orkest staat voor het muzikaal erfgoed van Andalusië. Tussen de 9e en 15e eeuw maakte dit deel van Europa furore op gebied van muziek, literatuur en wetenschap. Destijds heette dit gebied Al Andalus en leefden diverse bevolkingsgroepen en religies samen. Anno nu vertelt het Amsterdams Andalusisch Orkest het verhaal van Al Andalus en de betekenis voor onze samenleving via muziek, theater, literatuur en educatie. Sinds de oprichting in 2011 maakt het Amsterdams Andalusisch Orkest een stormachtige ontwikkeling door. Door samenwerking met artiesten en podia in binnen- en buitenland (met name Marokko) en dankzij vrijwilligers, een trouwe achterban en creatieve vrienden kwamen reeds veel producties en programma’s tot stand. De kernorganisatie bestaat uit een zakelijk leider, artistiek leider, een producent en een communicatiemedewerker.

Producent

3-4 dagen per week

Wat vragen wij van jou als producent?
Als producent is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de talentvolle leden van het orkest zich alleen druk hoeven te maken over datgene waar ze goed in zijn: muziek maken.

Je bent de spin in het web en zorgt ervoor dat zaken geregeld worden niet alleen ten tijde van de uitvoering, maar ook in het voortraject heb je hierin een cruciale rol. Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten:

  • Je bent flexibel, onze agenda kent pieken en dalen. Je vindt het niet erg meer dagen te werken als het nodig is, maar creëert hierin voor jezelf de juiste balans en werkt gemiddeld in een jaar 3 dagen per week
  • Je bent zelfsturend en hebt geen moeite met het nemen van verantwoordelijkheid
  • Je bent sterk in het organiseren en structureren en creëert daarmee rust voor je omgeving
  • Je bent hands-on en hebt oog voor detail

Wat bieden wij jou?

  • Een omgeving waar leren en ruimte voor ontwikkeling de kern is van wie wij zijn
  • Een zeer betrokken groep met mensen die samen iets moois willen neerzetten, dit vraagt van jou dat je een teamplayer bent
  • Een werkweek van 3-4 dagen gemiddeld per week (de agenda kent pieken en dalen, gemiddeld over een jaar kom je op 3 dagen)
  • Een marktconform honorarium op basis van cao voor de podiumkunsten op freelance basis

Laten we kennismaken
Ben jij hem/haar? Onze nieuwe producent die samen met ons Het Amsterdams Andalusisch Orkest een belangrijke bijdrage levert aan alle mooie producties en programma’s en daarmee de ambitie tot verdere groei en professionalisering. We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature via info@amsterdamandalusischorkest.nl. Vragen over deze vacature kunnen gesteld worden aan Mohamed Aadroun via telefoonnummer: 06-156 944 21 of per mail: info@amsterdamandalusischorkest.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.