amsterdam&partners: Medewerker Hospitality I amsterdam Store

amsterdam&partners in Amsterdam zoekt een Medewerker Hospitality I amsterdam Store voor 12-20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenBen jij bekend met alles wat er in Amsterdam te doen is én daarbuiten? Ben jij dé gids voor (internationale) bezoekers van de Metropool Amsterdam? Vind je het heerlijk om in een winkelomgeving te werken? Kom dan werken in onze I amsterdam Store!

amsterdam&partners zoekt per direct een

Medewerker Hospitality I amsterdam Store

12 – 20 uur per week

Wat ga je doen?
Je verwelkomt bezoekers in onze I amsterdam Store en zorgt dat zij geïnformeerd en geïnspireerd op ontdekkingsreis kunnen door onze metropool. Je luistert naar vragen, geeft advies en staat bezoekers altijd gastvrij en het liefst in hun eigen taal te woord.

Je zorgt dat je op de hoogte bent van alles op het gebeid van cultuur, evenementen, musea en shopping in de Metropool Amsterdam. Tevens weet je welk product het beste bij de behoefte van onze bezoeker past.

De I amsterdam Store bevindt zich in de IJhal van het Centraal Station. In de Store kunnen bezoekers terecht voor informatie en advies over Amsterdam en de regio, het reserveren van excursies, rondvaarten, aanschaf van plattegronden en gidsen, tickets voor openbaar vervoer en de I amsterdam City Card. Daarnaast kunnen bezoekers hier ook terecht voor een hip, trendy en duurzaam cadeau of souvenir uit de Metropoolregio. Kortom, we zijn van alle markten thuis!

Wat breng je mee?
Ben je op zoek naar een parttime baan, ben je flexibel inzetbaar, vind je het geen probleem om in de weekenden, vakanties of feestdagen te werken en ben je woonachtig in de Metropool Amsterdam?

Beschik je daarnaast over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt een afgeronde mbo-4- of volgt een hbo-/wo-opleiding
  • Je woont in, of in de buurt van Amsterdam
  • Je bent flexibel, enthousiast en initiatiefrijk
  • Je hebt aantoonbare ervaring/affiniteit met cultuur en het cultureel aanbod, attracties, hospitality & sales
  • Naast ten minste één vreemde taal beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een afwisselende werkplek in de I amsterdam Store in een enthousiast team, te midden van alles dat Amsterdam ademt. Kun je niet wachten om je kennis over onze mooie metropool te delen? Dan pas je bij ons!

Daarnaast bieden wij je:

  • Een salaris van € 11,18 per uur
  • Een baan van tussen de 12 en 20 uur per week verdeeld over verschillende diensten
  • Toegang tot de amsterdam&partners e-academy
  • De I amsterdam crew card, waarmee jij gratis of met korting toegang krijgt tot bijna alle Amsterdamse musea en attracties

Meer informatie of direct solliciteren?
Is de vacature van Medewerker Hospitality bij de I amsterdam Store iets voor jou? Reageer dan direct via onderstaande link.

Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sabine van Bennekom 06 53 68 14 92.

Mogen wij ons nog even voorstellen?
amsterdam&partners, een publiek-private not for profit stichting, is de citymarketingorganisatie voor de Metropool Amsterdam. We zijn dé gids voor bewoners, bedrijven, startups, talent, congressen en (inter)nationale bezoekers. Door integrale citymarketing dragen we bij aan een leefbare en welvarende stad en een metropool waar mensen naar tevredenheid wonen, werken en recreëren. Onze organisatie heeft een hoofdkantoor, een I amsterdam Store en twee vestigingen op Amsterdam Centraal en Schiphol.

Onze organisatie heeft bijna 80 gepassioneerde medewerkers die zich vol inzetten voor de stad en omgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur en informele werksfeer, waar volop ruimte is je talenten te benutten. Ook je tafelvoetbal talent! Creativiteit, enthousiasme, open communicatie, samenwerken, betrokkenheid en verantwoordelijkheid zijn voor onze organisatie sleutelwoorden waar onze cultuur op is gebaseerd. Ons kantoor is huiselijk en inspirerend ingericht met uitzicht over het IJ. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.iamsterdam.com.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.