Vis à Vis: Projectleider Ontwikkeling

Vis à Vis in Almere zoekt een Projectleider Ontwikkeling voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-10-2021Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 31 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Sinds twaalf jaar is het gezelschap gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen MARE en ROBOT gespeeld. Jaarlijks ontvangt het gezelschap gemiddeld 30.000 bezoekers.

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 500 toeschouwers zijn overdekt. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 500 toeschouwers zijn overdekt. In de zomer van 2021 speelde Vis à Vis de voorstelling WILD, waar we met een coronaproof opstelling zoveel mogelijk mensen hebben ontvangen.

Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectleider ontwikkeling voor 4 dagen per week tot en met juni 2022, met intentie tot verlenging.

Projectleider Ontwikkeling

32 uur per week

Als projectleider ontwikkeling heb je de verantwoordelijkheid voor een aantal lopende projecten binnen de organisatie. Je bent bijvoorbeeld betrokken bij de huisvesting, de ontwikkeling van de locatie en verschillende samenwerkingsverbanden. Je stemt af met het managementteam, zorgt dat er voortgang blijft in deze projecten en zet actiepunten uit naar bepaalde externe partijen.

Je bent goed in het overzien van het grotere geheel en het maken van plannen, maar vindt het ook leuk om stukken als dossiers of overeenkomsten door te lezen. Je weet bij planvorming welke zaken hierbij komen kijken en welke partijen je moet betrekken op artistiek, productioneel, technisch en bedrijfsvoering niveau. Je bent met name sterk in het geheel te overzien, interne afdelingen te betrekken en verschillende onderdelen van bedrijfsvoering in het achterhoofd te houden.

Projecten waar je onder andere mee te maken hebt:

 • Je organiseert in overleg met de zakelijk leider het opstarten en uitzoeken van huisvesting en samenwerkingsprojecten. Wat zijn juridische, productionele en artistieke aandachtspunten voor de komende tijd. Je maakt een concreet (tijds)plan hoe dit aan te pakken, wat je vervolgens ook uitvoert met hulp van het interne team en externe contactpersonen;
 • Je draagt bij aan een plan om het jaar rond horeca te exploiteren op de locatie. Je krijgt hier input van hoofd commerciële zaken, zakelijk leider en horecateam. Je onderzoekt de vergunningsmogelijkheden, de exploitatiekansen en uitdagingen;
 • Je onderzoekt in samenwerking met hoofd commerciële zaken en zakelijk leider wat de potentie is van het uitbreiden van de overige inkomsten. Je legt daarbij bijvoorbeeld contact met bedrijven in Almere;
 • Je houdt de lopende bedrijfsvoering in de gaten en adviseert waar nodig en ontwikkelt bijvoorbeeld zaken als management samenvattingen en risico-analyses.

Profiel:

 • Je bent ondernemend en zelfstandig met een gevoel voor teamspirit;
 • Je hebt ervaring om eigenaar te zijn van projecten die je van A-Z volbrengt;
 • Je hebt enkele jaren ervaring met het zelfstandig opzetten van projecten;
 • Je bent strategisch met een praktische kijk op de wereld;
 • Je hebt HBO/WO niveau;
 • Je hebt ervaring met overeenkomsten en het afstemmen met juristen;
 • Je hebt een groot zelf startend vermogen, bij sommige projecten begin je met een blanco papier.

Je past goed binnen onze organisatie als je waarde hecht aan: teamspirit, zelfstandigheid, oog voor detail en open communicatie. Jouw motivatie is voor ons minstens zo belangrijk als opleiding of ervaring.

Vis à Vis is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Wij bieden:
Een functie binnen een gezellig team, waar hard wordt gewerkt en veel wordt geleerd. Een hele bijzondere werkplek met veel ruimte voor ontwikkeling. Salaris en voorwaarden volgens CAO Toneel en Dans. Deze functie valt in schaal 8, afhankelijk van ervaring. Reiskostenvergoeding a € 0,19 per kilometer.

Reactie:
Je kunt je sollicitatiebrief met CV voor 21 oktober mailen naar: klaartje.wierbos@visavis.nl.

Theatergezelschap Vis à Vis * Muiderzandplaats 1 * 1361 AK Almere. * T: 036-5369933. Bezoek de website www.visavis.nl voor meer informatie over Vis à Vis.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.