TivoliVredenburg: Medewerker Partnerships

TivoliVredenburg in Utrecht zoekt een Medewerker Partnerships voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 17-10-2021Music sounds better with you
Onder het dak van het altijd bruisende TivoliVredenburg komen alle muziekgenres bij elkaar. Behalve de vele concerten verzorgen we festivals, kennis- & debatprogramma’s en zakelijke evenementen. Maar ook digitale content: livestreams, radio en podcasts. Dit doen we allemaal vanuit de gedachte Een leven lang muziek voor iedereen!

Wij verbinden muziekliefhebbers en willen dat ons team een afspiegeling wordt van de bevolking van Utrecht. Bij ons ben je welkom ongeacht van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. Daarom zoeken we actief naar nieuwe collega’s die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!

Medewerker Partnerships

32 uur per week

Het team
Als medewerker partnerships zoek je naar samenwerkingen in het bedrijfsleven en breng je partnerships tot stand waarmee we onze ambities én die van de partners kunnen realiseren. We hebben al een aantal waardevolle partners en zijn op zoek naar nieuwe win-winsituaties. Als medewerker partnerships maak je deel uit van de afdeling marketing & communicatie en werk je veel samen met de algemeen directeur.

Jouw bijdrage
We zoeken een enthousiaste collega die ons partnershipbeleid verder ontwikkelt en uitvoert. Je zoekt naar nieuwe kansen en partners en weet ze te enthousiasmeren met aansprekende plannen en voorstellen. Je bent het aanspreekpunt voor onze partners en ziet erop toe dat de gemaakte plannen worden uitgevoerd. Omdat de wereld om ons heen snel verandert, zoeken we iemand met een brede blik, scherpte, een actieve houding en aandacht voor verbondenheid.

Jij

  • bent open, energiek en snel van begrip. Je kunt je goed verplaatsen in anderen.
  • hebt ervaring met communicatie en weet hoe je een aantrekkelijk voorstel maakt voor beoogde partners.
  • bent servicegericht en outgoing. Je vindt het leuk om contacten te onderhouden met onze partners.
  • hebt kennis van en contacten in een aantal zakelijke branches, het liefst omdat je dit werk eerder gedaan hebt.
  • bent het met ons eens dat TivoliVredenburg de tofste bestemming op deze aarde is.

Wij
bieden een veelzijdige functie voor 32 uur per week, in een levendige werkomgeving en een hecht team. Je werk voor TivoliVredenburg draagt ook nog eens bij aan een bruisend en aantrekkelijk Utrecht. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 7 cao NPF. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals toegang tot concerten en festivals, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling). TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Solliciteren?
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan met motivatiebrief en cv uiterlijk 17 oktober 2021. We streven ernaar de procedure in oktober af te ronden.
Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar Britt van Thiel, britt.van.thiel@tivolivredenburg.nl, o.v.v. ‘vacature medewerker partnerships’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.