Theaterschip: Artistiek Medewerker

Het Theaterschip in Deventer zoekt een Artistiek Medewerker voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-11-2021Het Theaterschip is een culturele organisatie, gevestigd in het Havenkwartier in Deventer, die zich richt op talentontwikkeling en cultuureducatie voor de doelgroep jonge mensen. Primair richt het Theaterschip zich op theater en werkt vaak multidisciplinair.

De artistiek medewerker wordt onderdeel van het team van het Theaterschip. Het Theaterschip is een kleine zelfstandige organisatie met een team van zeven medewerkers, aangevuld met een schil van professionele freelancers en vrijwilligers. De organisatie wordt gekenmerkt door inhoudelijke kennis, innovatievermogen, flexibiliteit en grote bereidheid tot samenwerken. Het is een zelfkritische en lerende organisatie.

Het Theaterschip zoekt een

Artistiek Medewerker

20 uur per week

De artistiek medewerker werkt met name uitvoerend op de Werkplaats en op (internationale) projecten. Daarnaast zal de artistiek medewerker deelnemen aan het team- en projectoverleg.

De Werkplaats is een ontwikkeltraject voor jongeren die een tussenjaar of een Mbo-stage volgen en door willen stromen naar het kunstvakonderwijs. Gedurende vier blokken van acht weken volgen zij een programma dat bestaat uit trainingen, (zelf)onderzoek en voorstellingen. De artistiek medewerker weet hoe je jongeren kunt coachen en werkt vanuit een fysieke inslag om tot spel te komen. De fysieke inslag is belangrijk: bij de Werkplaats ligt de focus, naast verdieping en ervaring opdoen, ook op het trainen van het instrument van de speler, het lijf en de stem. Het is dan ook belangrijk dat de artistiek medewerker hier ervaring mee heeft.

De artistiek medewerker zal daarnaast als uitvoerend maker ingezet worden op diverse projecten, waaronder maakprojecten in samenwerking met Mbo-scholen en internationale samenwerkingen. Voor deze projecten geldt dat de artistiek medewerker ook de ontwikkeling van de deelnemers monitort en coacht.

De artistiek medewerker en coördinator werken nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Wij zoeken in het kader van talentontwikkeling naar een HBO-afgestudeerde (docerend) maker die niet langer dan vijf jaar is afgestudeerd.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een tijdelijk arbeidscontract per 1 januari 2022 voor de duur van 12 maanden voor gemiddeld 20 uren per week in schaal 8 van de CAO Kunsteducatie, met de mogelijkheid tot verlenging met 24 maanden tot eind 2024.

Selectieprocedure
Reageer vóór 1 november 2021. De gesprekken vinden plaats op 9 november 2021 ’s middags.

Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Kasper Scholten via kasper@theaterschip.nl of telefonisch op 06 18142707. Je motivatiebrief met cv kun je per mail sturen aan Diana Grootjans, hoofd bedrijfsvoering Theaterschip, via diana@theaterschip.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.