Theater Film Café De Lieve Vrouw: Floormanager

Theater Film Café De Lieve Vrouw in Amersfoort zoekt een Floormanager voor 28 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-10-2021De Lieve Vrouw is hét culturele huis voor podiumkunsten en film in Amersfoort. We ontvangen elk jaar ongeveer 100.000 bezoekers. In ons intieme vlakkevloertheater krijgen jaarlijks circa 120 actuele, eigentijdse podiumkunstenvoorstellingen de ruimte zoals theater, dans en muziek. Daarnaast vertonen we dagelijks de nieuwste (inter)nationale kwaliteitsfilms en documentaires, al dan niet met een verdiepend programma. Met onze programmering willen wij onze bezoekers inspireren, uitdagen of andere perspectieven bieden: anders kijken, naar jezelf en de wereld. De Lieve Vrouw heeft ook een gastvrij café met een zonnig terras aan het mooiste plein van de historische binnenstad.

De Lieve Vrouw zoekt per 1 december 2021 een

Floormanager

28 tot 32 uur per week

De functie
Als floormanager ben je de verbindende schakel tussen alle operationele processen met betrekking tot de kassa, filmtechniek en horeca. Je bent de spil tussen de verschillende collega’s (waaronder vrijwilligers) en je springt bij waar nodig. Je stuurt de publieksstromen en je ondersteunt bij de opbouw van (verhuur)producties. Tenslotte koppel je de ervaringen ‘van de vloer’ terug naar de andere collega’s binnen de organisatie. Ook heb je een centrale positie binnen de BHV-organisatie. Je bent een alleskunner die ook weet wanneer een collega of een externe organisatie ingeschakeld moet worden. Houd je wel van een beetje pionieren? Dat komt goed uit want de allround functie is nieuw binnen onze organisatie.

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde MBO (niveau 4) of HBO-opleiding liefst in een dienstverlenende richting.
 • Je bent stressbestendig, je kan snel schakelen en houdt ten alle tijden overzicht.
 • Je bent communicatief sterk, sociaal vaardig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook van de Engelse.
 • Je bent een echte aanpakker die tegen een stootje kan en schuwt wat zwaarder fysiek werk niet.
 • Je bent flexibel inzetbaar in roosterdiensten gedurende onze openingstijden.
 • Je woont in Amersfoort of de directe omgeving.
 • Affiniteit met het aanbod van De Lieve Vrouw is een pre.

Wij bieden

 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 • Een contract van negen maanden, met uitzicht op een langere periode.
 • Salaris op basis van de cao Nederlandse Podia, schaal 5, minimaal € 2.063,90 tot maximaal € 2.889,36 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. In verband met de onregelmatige werktijden is er een toeslag van 4% van toepassing.
 • Een vrijkaartenregeling voor onze voorstellingen.
 • Een BHV-opleiding.

Je reactie
Lijkt deze baan je wel wat? Solliciteren kan tot donderdag 21 oktober 2021 door middel van het sturen van een sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@lievevrouw.nl ter attentie van Miriam Lokhorst. Wil je eerst meer weten over de functie ? Neem dan per mail contact op met Ron Wielens, manager Techniek & Operatie, ronwielens@lievevrouw.nl. De gesprekken zijn gepland in de week van 25 tot 29 oktober 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.