Studio Nova: Zakelijk Leider

Film en Animatie Studio Nova in Tilburg zoekt een Zakelijk Leider voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-11-2021Stichting Film en Animatie Studio Nova is een culturele organisatie die zich sterk maakt voor het filmmakersklimaat in Brabant. Dit doen we door het bieden van werkplekken aan filmmakers in ons karakteristieke pand in het Tilburgse museumkwartier. Daarnaast organiseren we evenementen zoals masterclasses, workshops en borrels met het doel om makers te verbinden, te inspireren en te emanciperen. We richten ons op autonome filmmakers die hun artistieke ambities verder willen ontwikkelen. Films die door onze makers zijn uitgebracht hebben de afgelopen jaren gedraaid op nationale en internationale festivals.

In 2021 bestaat Studio Nova vijf jaar. Tot dusver lag de dagelijkse leiding in handen van het bestuur. We zijn gegroeid van pionier tot een vaste waarde in het Brabantse culturele veld.

De komende jaren wil de organisatie zich verder professionaliseren en daarom is het moment aangebroken om de dagelijkse leiding over te dragen. Studio Nova zoekt daarom per direct een

Zakelijk Leider

16 uur per week

Omschrijving van de functie
Je takenpakket is breed samengesteld en uitdagend. Binnen de studio is dit gericht op het bewaken van een fijne en productieve werkomgeving. Extern op het uitdragen van de belangen van de stichting naar stakeholders en het creëren van mogelijkheden. Je voelt je dan ook als een vis in het water als spin in het web.

  • Je voert de administratie en het beheer van de werkplekken
  • Je brengt onze makers in contact met deskundigen en peers, intern en extern
  • Je stelt begrotingen op, beheert budgetten en maakt jaarverslagen en verantwoordingen
  • Je stelt samen met het bestuur het strategisch (meerjarig) beleidsplan op
  • Je bewaakt een prettige werksfeer
  • Je bevordert netwerkvorming en uitwisseling tussen makers
  • Je organiseert evenementen, workshops, masterclasses en borrels
  • Je beheert de social media accounts en de website van de stichting

Wie we zoeken
Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau en/of minimaal enkele jaren ervaring in het culturele veld en je hebt daarin een netwerk opgebouwd. Je bent een prettig aanspreekpunt voor onze makers en het bestuur. Je kunt op zelfstandige basis de ontwikkelde ideeën en plannen van de studio concreet maken, budgetteren, inplannen en uitvoeren. Je hebt een brede maatschappelijke interesse en je voelt je zowel op je gemak tussen filmmakers als tussen beleidsmakers. Je kunt samenwerken met een bevlogen bestuur aan wie je tevens verantwoording aflegt. Je werkt nauwkeurig, bent intrinsiek gemotiveerd en stelt de belangen van onze makers voorop. Je verbindt, zoekt de samenwerking met externe partijen en je denkt in mogelijkheden. Je begrijpt de kracht van het internet en sociale media en weet deze om te zetten in een positieve dynamiek rond onze studio.

Wat we bieden
Wij bieden een inspirerende werkomgeving in een sfeervol pand en een veelzijdig takenpakket dat je met veel autonomie kunt invullen. Je werkt met en voor creatieve mensen en bent daarom regelmatig betrokken bij premières, openingen en natuurlijk de evenementen die je zelf mee organiseert. Zo heb je direct eer van je werk en contact met het resultaat van je inspanning. Wij bieden een arbeidsovereenkomst via payroll voor een periode van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je sollicitatie (motivatie en cv) vóór 15 november naar info@studio-nova.nl ter attentie van Rudi Brekelmans, voorzitter Stichting Film en Animatie Studio Nova.

Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Rudi via 06-245 074 63 of per e-mail: info@studio-nova.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.