Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen: Medewerker Verhuur & Hospitality

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen in IJmuiden zoekt een Medewerker Verhuur & Hospitality voor 20-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-10-2021Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is de belangrijkste culturele instelling in de gemeente Velsen. Een gerenommeerd theater dat inmiddels 80 jaar bestaat en een regiofunctie vervult. Waar bekende professionele artiesten graag optreden in de bijzondere zaal met 716 stoelen. Vóór de corona pandemie bezochten jaarlijks circa 75.000 bezoekers het theater. De programmering is breed en varieert van musical tot toneel en dans, en van cabaret tot muziek. Tijdens de corona periode is het theater met de financiële hulp van meer dan 2200 Velsenaren ook professioneel filmtheater geworden. De programmering is sinds juli 2020 met film uitgebreid en wordt nu al benaderd voor landelijke filmpremières.

Naast het professionele aanbod is Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen de thuishaven voor veel lokale amateurtheatermakers, en is het locatie voor maatschappelijke en zakelijke evenementen.

Dit maken we mogelijk met een klein team van 12 vaste medewerkers, aangevuld met oproepkrachten en vrijwilligers in de horeca & publieksservice. We willen een breed publiek bedienen, en we willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Gastvrijheid staat daarom bovenaan in onze kernwaarden.

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen is op korte termijn op zoek naar een

Medewerker Verhuur & Hospitality

20-24 uur per week

Als Medewerker Verhuur & Hospitality ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van onze vooraf vastgestelde financiële doelen op het gebied van zaalverhuur. Daarnaast werf je nieuwe (zakelijke) huurders en verzorg je het relatiebeheer. Het motiveert jou dat alle culturele, maatschappelijke en zakelijke verhuurevenementen tot in de puntjes goed zijn voorbereid en ook altijd zorgvuldig worden begeleid en afgerond. Je bent verantwoordelijk voor de planning en productie van alle amateurvoorstellingen en van de zakelijke en culturele verhuur van de zaal en overige ruimtes. Je denkt mee en doet voorstellen op het gebied van tarieven, promotie en acquisitie. Je werkt nauw samen met de programmeur, marketing, techniek, horeca, kassa en financiële administratie. Je maakt offertes, productieschema’s, draaiboeken en planningen en maakt daarbij gebruik van de evenementensoftware Yesplan. Kortom: je bent de spin in het web tussen alle betrokkenen en bewaakt de voortgang van verschillende projecten. Vanwege de coördinatie diensten heb je te maken met onregelmatige werktijden.

Zonder jou zijn er in Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen geen amateurvoorstellingen. Kortom: jij faciliteert het applaus!

Wie ben jij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die blij wordt van een goede voorbereiding. Je bent een organisatietalent en in staat om veel ballen tegelijk in de lucht te houden zonder dat je daarbij het overzicht verliest. Verder:

 • Ben je sociaal, behulpzaam van aard en werk je graag samen;
 • Ben je precies, kan je goed prioriteiten stellen en overzicht houden;
 • Werk je zelfstandig, zie je welke werkzaamheden moeten worden gedaan;
 • Ben je open, energiek en snel van begrip. Je kunt je goed verplaatsen in anderen;
 • Heb je ervaring met communicatie en weet je hoe je een aantrekkelijk voorstel maakt voor beoogde huurders/partners;
 • Ben je servicegericht en outgoing. Je vindt het leuk om contacten te onderhouden met onze huurders en partners;
 • Heb je een afgeronde Hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring;
 • Ga je zelf ook regelmatig naar theater of film.

Competenties: ‘hands on’, flexibel, verbindend, ondernemend, oplossingsgericht, gastvrij, sterke organisator en teamplayer; geen 9-5 mentaliteit, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor.

Ben jij die gedreven medewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

 • Een parttime dienstverband op basis van 20-24 uur;
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving vol nieuwe kansen en mogelijkheden;
 • Een bruisende werkplek met leuke collega’s;
 • Een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia;
 • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Meer informatie:
Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Ilonka Dekker via info@stadsschouwburgvelsen.nl.

Sollicitatiewijze:
Mail je sollicitatiebrief en CV vóór 25 oktober 2021 o.v.v. vacature Medewerker Verhuur & Hospitality naar vacature@stadsschouwburgvelsen.nl.

Diversiteit:
Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, en streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. Als organisatie streven wij naar een grotere culturele diversiteit van ons publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

www.stadsschouwburgvelsen.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.