Q Factory: Hoofd Techniek

Q Factory in Amsterdam zoekt een Hoofd Techniek voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenDe Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. In de Q-Factory vind je niet alleen concertzalen en professionele oefenruimtes, maar ook het Q-Factory Hotel, horeca, muziekwinkels, opname studio’s, muziekopleidingen en nog veel meer.

Per direct zoeken wij een hoofd techniek!

Hoofd Techniek

40 uur per week

Als Hoofd Techniek ben je verantwoordelijk voor alle podiumtechnische voorzieningen van onze 3 popzalen.

Je bent meewerkend verantwoordelijk voor de planning van het technische team, advancing aan de hand van technische riders, externe inhuur en onderhoud, zowel periodiek als ook “on the spot”. Je bent een teamspeler en werkt in deze functie nauw samen met de programmeur, licht-, geluidstechnici en crew. Jij zorgt, samen met het team, voor zowel publiek als artiest voor een onvergetelijke ervaring.

Het Hoofd Techniek van de Q-Factory is een competente duizendpoot die zijn hand niet omdraait voor een uitdaging. De ene week zorg je er bijvoorbeeld voor dat de eindmusical van de basisschool uit de buurt perfect wordt uitversterkt en uitgelicht. De andere week ben je de technische “go to person” voor de internationale artiest en entourage die een show verzorgt in onze grote zaal.

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Je staat stevig in je schoenen en kent het klappen van de zweep en hebt ervaring met producties lokaal, nationaal en internationaal;
 • Je bent sterk in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt HBO werk-en denkniveau;
 • Je bent zelf een volwaardig licht- en/of geluidstechnicus en hebt aantoonbare technische kennis;
 • Je beschikt over minimaal vier jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent proactief, kan zelfstandig werken en weet alles over het reilen en zeilen rondom evenementen (zakelijk en cultureel);
 • Je hebt een adviserende rol op het gebied van inkoop en onderhoud.

Wie ben jij?
Ben je graag betrokken bij een levendige en muzikale omgeving waar mensen van alle leeftijden en interesses samen komen, accuraat, communicatief, flexibel, stressbestendig, servicegericht, klantvriendelijk en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, dan vind je in de Q-Factory jouw nieuwe droombaan!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Prettige, informele werksfeer;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • Een dynamische werkplek binnen de Q-Factory;
 • Toegang tot de mooiste concerten en feesten;
 • Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan je CV en motivatiebrief naar: FB@Q-Factory-amsterdam.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.