ProJazz: Productieleider / Stagemanager

ProJazz in Den Haag zoekt een Productieleider / Stagemanager voor gemiddeld 3 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 26-10-2021ProJazz is met ruim 40 concerten per jaar een belangrijke promotor van hedendaagse jazz en cross-overs in Den Haag. Wij doen dit niet vanuit één vaste plek maar zien de stad als podium, waarbij we de juiste verbinding zoeken tussen muziek, publiek en podium. Om deze doelstelling te realiseren werken wij intensief samen met uiteenlopende partners, waaronder Paard, Amare, In Het Koorenhuis en Cultuurankers Theater Dakota en De Nieuwe Regentes.

Productieleider / Stagemanager

gemiddeld 3 uur per week

Wegens toegenomen activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een ervaren productieleider / stagemanager op zzp-basis die van aanpakken weet en een team kan aansturen. Affiniteit met jazzmuziek is een pre. De functie loopt in ieder geval tot en met augustus 2022, met mogelijkheid tot verlenging.

De werkzaamheden bestaan uit

 • Logistieke planning in samenwerking met de medewerkers pre productie.
 • Aansturen productieteam.
 • Inkopen doen en inrichten backstage ruimte.
 • Ontvangst van en aanspreekpunt voor artiesten en managers.
 • Aanspreekpunt voor technici, horeca, beheer en overige betrokkenen.
 • Knelpunten signaleren en terugkoppelen naar de artistiek leider.
 • Deelnemen aan het productieoverleg.

Vaardigheden en functie eisen

 • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Zelfstandig knopen door kunnen hakken.
 • Probleemoplossend vermogen / improvisatie talent.
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Woonachtig in de regio Den Haag
 • In bezit van Rijbewijs B.
 • Affiniteit met (jazz) muziek is een pre!

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór woensdag 27 oktober 2021 een brief met motivatie en je CV, ter attentie van Nicolle Leenhouwers (artistiek leider). Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Perry Lehmann (zakelijk leider) via 06-49842548 of perry@projazz.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.