Phanta Visual: Projectleider Events / AV-technicus

Phanta Visual in Amsterdam zoekt een Projectleider Events / AV-technicus voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenAls adviseurs, av-architecten en leveranciers van innovatieve AV-installaties werken wij al meer dan 30 jaar voor gerenommeerde klanten in de culturele, educatieve en zakelijke sector. Phanta Visual verstaat de kunst om nieuwe werelden in beeld en geluid te creëren. Wij hebben een brede klantengroep en installeren uiteenlopende AV-projecten en organiseren verschillende soorten evenementen.

Wij zijn een platte, flexibele organisatie waar gekwalificeerde medewerkers als individu en als team de ruimte krijgen om hun talenten te ontplooien en zichzelf te zijn. De open en prettige werksfeer stimuleert ons om creatieve, slimme oplossingen en technieken te bedenken. We bieden je een afwisselende baan in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie. We bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij zoeken voor de afdeling Events en AV-installaties per direct een collega.

Projectleider Events / AV-technicus

40 uur per week

Hoofdfunctie is Evenemententechniek. Als projectleider ben je onderdeel van ons vaste team van technici en verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van je AV-projecten. Je bent bij voorkeur gespecialiseerd in beeldtechniek, onder andere live streaming. Maar ook kennis van audio- en/of lichttechniek.

Je bent een creatieve technicus, die professionele ontwikkeling en teamwerk belangrijk vindt en altijd zoekt naar kwaliteit en de optimale technische en praktische oplossing. Een goed oog (en oor) voor detail en goede communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar als contactpersoon voor onze opdrachtgevers.

Daarnaast vragen wij voor deze functie:

  • Rijbewijs B is een must;
  • Netjes en accuraat werken;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Bereid om in het weekend te werken.

Wij zijn een platte, flexibele organisatie waar gekwalificeerde medewerkers als individu en als team de ruimte krijgen om hun talenten te ontplooien en zichzelf te zijn. De open en prettige werksfeer stimuleert ons om creatieve, slimme oplossingen en technieken te bedenken.

We bieden je een afwisselende baan in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie. We bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je cv samen met een motivatie per mail naar alem@phantavision.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.