Pakhuis de Zwijger: Allround Technicus

Pakhuis de Zwijger in Amsterdam zoekt een Allround Technicus voor 36-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 24-10-2021


Pakhuis de Zwijger is hét onafhankelijk platform voor inspiratie, creatie en innovatie in Amsterdam. We maken in de avonduren ruim 600 gratis toegankelijke programma’s per jaar over de toekomst voor de stad binnen thema’s als technologie, duurzaamheid en de creatieve industrie. Daarnaast verhuren wij met name overdag onze locatie voor congressen, conferenties en andere publieke bijeenkomsten. Sinds de coronacrisis doen we dit niet meer alleen in volle zalen, maar ook volledig online via LIVECASTS en hybride bijeenkomsten. Dit doen we met een ontzettend betrokken en getalenteerd team van technici, zalenverhuur, programmamakers en communicatiemedewerkers.

Wil jij onze ruim 600 maatschappelijk-culturele programma’s en zakelijke verhuringen technisch tot een succes brengen? Voor onze afdeling Techniek zoeken wij op korte termijn een nieuwe collega. Solliciteer vóór zondag 24 oktober 20201 en word voor 36-40 uur per week allround technicus bij Pakhuis de Zwijger!

Allround Technicus

36-40 uur per week

Wat ga je doen?
Als allround technicus ben je verantwoordelijk voor het technisch slagen van bijeenkomsten in de zalen in Pakhuis de Zwijger. Je werkt nauw samen in het team van de technisch coördinator, twee allround technici, een pool aan technische freelancers en onze zaalreserverings- en productiemedewerkers.

Wat breng je mee?
Je komt te werken in het hart van een culturele en maatschappelijke organisatie waar het tempo hoog ligt. Het is daarom van belang dat je bevlogen bent en over goede organisatorische vaardigheden beschikt. Je bent flexibel, leergierig, gestructureerd, stressbestendig en enthousiast.

Jouw profiel:

 • Jij bent een vakkundig, enthousiast, flexibel, betrokken en nieuwsgierig persoon met oog voor details.
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je gaat accuraat te werk.
 • Je hebt affiniteit met onze programma’s en de creatieve industrie.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie (video, licht, geluid).
 • Kennis van livestreaming is een pre.
 • Je bent handig met de computer/digitaal vaardig.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Onze nieuwe collega heeft mbo-/hbo-denk- en -werkniveau en is woonachtig in Amsterdam of directe omgeving.
 • Je bent 36-40 uur per week inzetbaar en flexibel ten aanzien van werktijden.

Wij bieden jou:

 • Een uitdagende fulltime functie in dienstverband op een van de mooiste plekken aan het IJ in Amsterdam.
 • Een marktconform salaris en een pensioenregeling
 • Een werkplek in een professionele en gedreven organisatie met betrokken collega’s in een informele werksfeer.
 • Prachtige programma’s waar je van kan genieten.
 • Onderdeel te zijn van een belangrijk en impactvol platform voor de stad Amsterdam en breder

Pakhuis de Zwijger is een non-profit cultureel-maatschappelijke organisatie. De salariëring is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarbij zoeken wij actief naar nieuwe gezichten, geluiden, uiteenlopende ervaringen en expertise.

Geïnteresseerd?
Solliciteer vóór zondag 24 oktober. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 25 en dinsdag 26 oktober. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Hester Tiggeloven per mail: directie@dezwijger.nl of telefonisch 020 624 63 80.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.