NITE: 1e Productieleider

NITE (Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni) in Groningen zoekt een 1e Productieleider voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 01-11-2021Wij zijn theatergezelschap het Noord Nederlands Toneel en dansgezelschap Club Guy & Roni. We zijn een interdisciplinair theaterhuis. We laten alle disciplines samenwerken en komen hierdoor tot een nieuwe theatertaal.

Openheid, innovatie, zorgzaamheid en professionaliteit zijn onze kernwaardes. Hiermee maken we onze ambities waar en omarmen we inclusiviteit.

Onze thuisbasis is Groningen. De kernwaarden van onze stad zijn vrijheid, lef en eigenzinnigheid. Als interdisciplinair gezelschap worden we gevoed door de identiteit van de stad. In de splendid isolation van het Noorden kunnen we, gesteund door ons trouwe thuispubliek, verder werken aan ambitieus, belangwekkend en avontuurlijk theater om dat vervolgens vol trots aan de rest van het land en daarbuiten te tonen.

Deze beweging is niet meer te stoppen. En jij kunt hier deelgenoot van zijn.

1e Productieleider

32-40 uur per week

Wat verwachten we van je?
Bellen, tellen en excellen.

Als productieleider leid je zelfstandig onze producties voor de grote en kleine zaal en eventueel voor locatievoorstellingen.

Per productie ben je dé schakel tussen onze verschillende afdelingen en extern betrokkenen. Je inventariseert de wensen en eisen van het artistiek team en zet dit om naar productieactiviteiten. Je bent per productie volledig verantwoordelijk voor de voorbereidingen en de organisatie van repetities, montage en de uiteindelijke landelijke tournee uiteraard onder supervisie van ons Hoofd Productie.

Je stelt een projectplan op in nauwe samenwerking met onze andere afdelingen (onder andere techniek, marketing, educatie, kostuumatelier). Je voert deze uit met bijbehorende begroting en stelt deze indien nodig bij. Je begeleidt een stagiaire en eventueel een assistent en zorgt voor een veilige werkomgeving.

Ons productieteam bestaat uit een Hoofd Productie en twee 1ste Productieleiders, met ondersteuning van productieassistenten en/of stagiaires.

Dit is zeker geen 9-tot-5-baan. Het moet voor jou geen probleem zijn om je werktijden aan te passen aan onze planning en bovendien regelmatig in het weekend of ’s avonds te werken. Zeker in de montageperiode en tijdens premières. Vanwege de onregelmatige werktijden is het van belang dat je in de buurt van de stad Groningen woont of bereid bent er te gaan wonen.

Wat heb je in je mars?

  • Je bent een organisatietalent met oog voor mens en detail en je bent niet snel gek te krijgen.
  • Je neemt makkelijk beslissingen en stelt prioriteiten onder druk.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je werkt en denkt op hbo-niveau.
  • Je hebt interesse in podiumkunsten en houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij.

Wat bieden wij?

  • Een werkplek in een van de mooiste theatergebouwen van Groningen.
  • Een diverse club aan leuke collega’s met verschillende culturen en disciplines.
  • Een fulltime dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Toneel en Dans.
  • Goede mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling.

Iedere vrijdagmiddag sluiten we de week af met Gronings Cultureel Erfgoed: De Eierbal.

Geïnteresseerd?
Enthousiast na het lezen van de vacature en je herkent jezelf in het profiel? Reageer dan snel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Joost Allema: joost@nnt.nl of bel 050 588 54 40. Je kunt tot 1 november je motivatie en cv mailen naar Marc Ligeon: marc@nite.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.