Nijenhuis & Co: Postproductie, Marketing en PR-assistent

Nijenhuis & Co in Amsterdam zoekt een Postproductie, Marketing en PR-assistent voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenKlein en slagvaardig maken BING Film & TV, Nijenhuis & Co en JOCO Media films en televisieseries met wortels in de Nederlandse cultuur, waarbij een hoge entertainmentwaarde voorop staat. De drie bedrijven werken onder één dak nauw met elkaar samen en vormen met elkaar een creatieve broedplaats waar iedere maker en collega wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. In de afgelopen jaren produceerden wij onder andere: De Piraten van Hiernaast, Onze Jongens, Als de Dijken Breken, De Luizenmoeder en De Beentjes van Sint-Hildegard. Recent draaiden wij Marokkaanse Bruiloft. Wellicht is deze rode loper première je eerste grote klus…

Met een flink aantal producties in de planning zijn wij op zoek naar iemand die die ons team kan ondersteunen op het gebied van postproductie, marketing én publiciteit. Ben jij een echte aanpakker? Presteer je goed onder druk en geeft een beetje stress je energie? Hou jij met gemak meerdere ballen in de lucht? Dan zoeken we jou!

Postproductie, Marketing & PR-assistent

32 uur per week

Heb jij een onbeteugelde passie voor publieksfilms en tv-series? Denk je buiten de gebaande paden en heb je de mentaliteit om al je zaken van top tot teen op orde te hebben? Laat jij niets aan het toeval? Mooi, want dan willen we jou graag ontmoeten!

In de functie van Postproductie & Marketing en PR-assistent ondersteun je de afdeling marketing & PR met onder andere persdagen, filmpremières, fotoshoots en de productie van social media content. Daarnaast ondersteun je de afdeling postproductie met het bewaken van montage- en audioplanningen, het inplannen van screenings en het coördineren van deliveries.

Jij behoudt het overzicht én kent haarfijn alle details van de (deel-)projecten die op je bord liggen. Je draagt zorg voor een goed georganiseerd kantoor en springt in bij je collega’s wanneer ze assistentie kunnen gebruiken. Kortom: jij bent de spin in het web, de regelaar der regelaars met oog voor detail en gevoel voor tekst en beeld.

Misschien heb je al wat ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd, je hebt in ieder geval de ambitie, bevlogenheid en nieuwsgierigheid om het onderste uit te kan te halen in deze startersfunctie!

Wij zoeken een talent die

 • Een relevant HBO/WO diploma op zak heeft.
 • 0 – 3 jaar werkervaring heeft.
 • Affiniteit en grote passie voor film en tv heeft.
 • Ongekende organisatorische skills heeft.
 • Graag een uitdaging aangaat.
 • Een self-starter is.
 • Nauwkeurig te werk gaat.
 • Wervend kan schrijven.
 • Photoshop en montage skills heeft (of deze snel opdoet).
 • Probleemoplossend en initiatiefrijk is.

Wij bieden jou

 • Diverse en uitdagende functie en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een vooraanstaande filmproducent.
 • Een toffe, dynamische werkomgeving met een hecht team collega’s.
 • Een baan van 32 uur met een marktconform salaris.

Heb je interesse en herken jij jezelf volledig in het bovenstaande? Verras ons met die pakkende motivatiebrief van jou en stuur deze met je cv naar: sollicitatie@jocomedia.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.