NEMO: Teamleider Horeca

NEMO in Amsterdam zoekt meerdere Teamleiders Horeca voor 16 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 31-10-2021NEMO daagt iedereen, van jong tot oud, uit om te ontdekken hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn. We laten zien hoe bijzonder alledaagse dingen zijn of brengen abstracte wetenschap juist op een toegankelijke manier. Zo maken we kennis voor een breed publiek toegankelijk en brengen we wetenschap dichtbij. Dit doen we met een grote diversiteit aan programma’s, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen binnen en buiten het museum.

NEMO heeft drie horecagelegenheden, waar iedere bezoeker heerlijk en gezond kan eten en drinken én daarbij geweldige service ervaart. Dat kunnen toeristen, gezinnen of scholieren zijn, maar ook gasten van zakelijke en culturele evenementen. Ons dakterras is een begrip in de stad!

We zijn op zoek naar meerdere:

Teamleiders Horeca

16 tot 38 uur per week

Als teamleider ben je werkzaam in zowel de publiekscatering als de evenementencatering van NEMO Horeca. Je werkt mee en je coördineert de werkzaamheden van jouw team. Contact met de gasten staat centraal tijdens je werkzaamheden! Je werkt samen met je collega’s aan een schone, veilige en kindvriendelijke omgeving.

Werkzaamheden

 • Coachen, motiveren en opleiden van collega’s om gastgericht optimaal te presteren.
 • Toezien op kwaliteit van het product en de service.
 • Informeren van de Dutymanager over de dagelijkse gang van zaken.
 • Behandelen van de opmerkingen en klachten van gasten.
 • Zorgdragen voor de voorbereiding, opstart en afsluiting van de werkplek. Dit is inclusief voorraadbeheer, kassa-afhandeling en registratiecontrole.
 • Verrichten van lichte schoonmaak- en keukenwerkzaamheden.

Profiel

 • Ervaring in de horeca en bij voorkeur een (afgeronde) horecaopleiding.
 • Een zeer servicegerichte instelling.
 • Representatief, communicatief vaardig en met een positieve werkhouding.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en teamspeler.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Verklaring Sociale Hygiëne is een pre.
 • Daarnaast ben je bereid om ’s avonds, in het weekend en op feestdagen te werken en ben je bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Salaris
Het salaris varieert, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 2.198 en € 2.707 op basis van 38 uur per week (schaal 6)

Solliciteren
Stuur je motivatie en CV uiterlijk 31 oktober 2021 naar hr@e-nemo.nl ter attentie van Ernestine Bast onder vermelding van ‘Teamleider Horeca. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met het Hoofd afdeling Horeca, telefoon: 020-53 13 294. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling HR, telefoon: 020-53 13 193.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.